1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem przy nagrywaniu gry.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez jas3k, Marzec 27, 2012.

  1. jas3k

    jas3k Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,odrazu uprzedzam ze jesli chodzi o przerabianie konsol itd to jestem kompletnie zielony , konsole kupiłem z 3-4 lata temu juz przerobioną i tylko wyczytałem jak nagrywać gierki ok wszystko było dobrze aż do teraz kiedy probowałem sobie nagrać ,,Naruto Storm Generations" gdy wkładam płyte do xboxa pisze "gra wymaga akutalizacji ktora nie została odnaleziona" co moge z tym zrobic ? czy muszę gre nagrywać od nowa ? wolałbym nie bo straciłem na to juz 2 płytki . w czym tkwi problem ? z góry dziękuje za pomoc .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Zaktualizuj dasha z pendrive'a potem przerob do lt 3.0 wtedy bedziesz mogl odpalic gre
     
  4. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    Gra wymaga aktualizacji dash'a... Nie wiem akurat jaką wersję dash'a posiada ta gra i nie wiem czy nie usunie Ci przeróbki... :)

    Dash - oprogramowanie do xbox360 :D
     
  5. jas3k

    jas3k Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ojej to mnie kolego przestraszyłeś .. jaka jest szansa na to ze usunie mi przeróbkę ?
     
  6. jas3k

    jas3k Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a i jeszcze jedno pytanie czy przerobke do "lt 3.0" moge zrobic sam czy musze isc gdzies z tym do serwisu ? własciwe poprosił bym o jakies poradniki nie orientuje sie jeszcze dobrze na forum
     
  7. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  8. jas3k

    jas3k Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli jak rozumiem i tak bede musiał bulić za nową przeróbke jesli chce grac w nowe gry ?
     
  9. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Tak, ale mozesz sam przerobic, znajdz tutorial w linku powyzej, w serwisie ok 50zl, jak co pisz z kad jestes to kogos znajde
     
  10. jas3k

    jas3k Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mógłbyś mi jeszcze powiedziec który tutorial dokładnie ? bo szczerze to nazwy nic mi nie mówią :p A jestem z Gorzowa WLKP ale raczej wolałbym się zająć tym sam obecnie nie moge sobie pozwolić na wydanie od tak 50 zł :)
     
  11. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  12. jas3k

    jas3k Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    eh wiem ze juz pewnie zawracam ci głowę ale jak sprawdzic jaki napęd posiadam ?
     
  13. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    [​IMG]
     
Wczytywanie...

Poleć forum