1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem przy nagrywaniu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Sebek96, Marzec 5, 2013.

  1. Sebek96

    Sebek96 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 14, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lubartów
    ściągnąłem program (BURNER MAX PAYLOAD ver. 015 ) któru umożliwia nagrywanie grier xdg3 nie tylko ihas'em. Moja nagrywarka to TSSTcorp SH-S202N i jest kompatybilna z tym programem nagrywam gry ImgBurn ( wszystko sie nagrywa ) ale gdy wkładam płytę do xboxa to wyskakuje bląd ,przeczyść płytę szmatką' i nawet nie mogę gry zainstalować . Mam L.t 2.0 nagrywam tak jak w tym poradniku http://xboxforum.pl/artykuly-31/tutorial-nagrywanie-gier-pod-ixtreme-lite-touch-2-0-a-125826/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    źle nagrana gra sporbuj inne ustawienia i plyty
     
  4. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Daruj sobie ten program zmarujesz czas płyty nerwy i pieniądze a i tak nie nagrasz
     
  5. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Z tym programie mozna podobno clonemcd nagrywac , iso dobrze pod lt 2 ptygotowane?
     
  6. Sebek96

    Sebek96 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 14, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lubartów
    czyli muszę kupić ihas ??
     
  7. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Zrób rgh i święty spokój z płytami nagrywarkami i problemami z nagraniem
     
Wczytywanie...

Poleć forum