1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem przy nagrywaniu

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez diesel1511, Wrzesień 28, 2013.

  1. diesel1511

    diesel1511 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam co moze oznaczac ten blad przy weryfikacji


    [​IMG]


    W abgx'ie bylo wszystko ok.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Złe nagrane płyta do kosza.
     
    1 osoba to lubi.
  4. diesel1511

    diesel1511 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ok wypale druga, nagralem juz z 8 gierek i nie mialem takiego bledu.

    Czy mozliwe ze problem tkwi po stronie gry? Poniewaz przerobilem ja w abgx z LT 2.0 na 3.0
     
  5. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jak nie ma crc error w abgx to obraz oki. I w abgx 360 ustawiłeś sobie autofix level 3?
     
    1 osoba to lubi.
  6. diesel1511

    diesel1511 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Tak lvl 3. Za drugim razem sie udalo nagrac bez problemu. Czy to byla wina wadliwej plyty czy czasami tak sie zdarza?
     
  7. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Zdarza się wina nagrywarki. Czasami bez powodu się nagra błędnie . Nic nie zrobisz to normalne.
     
  8. diesel1511

    diesel1511 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jeszcze mam pytanie. Moge zainstalowac ta plyte na HDD. Czy nagrywac jeszcze raz?

    [​IMG]
     
Wczytywanie...

Poleć forum