1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem przy nagrywaniu

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez microsoft, Grudzień 5, 2007.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. microsoft

    microsoft Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2007
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    W czasie nagrywania wyskakuje mi taki sam komunikat jak u kolegi wyżej czy ktos moze cos na to poradzić ??
    Program - IMGBURN
    Płyta DVD+R DL HP
    Nagrywarka BENQ DVD DD DW1650 BCFC DL
    mam obraz płyty DVD i wszytsko robilem tak jak bylo opisane w tych wszytskich tematach i wyskauje takie cos ??

    http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/38545e53be9adaf8.html
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kang

    kang Banned

    Dołączył:
    Listopad 24, 2007
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Odp: Problem przy nagrywaniu


    masz nowy soft w nagrywarce?tak naprawde to to jest troche jak wrozenie z fusów, ale obstawiam, ze to to...
    mam nadzieję, że skumałeś o co mi chodzi:p
     
  4. microsoft

    microsoft Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2007
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Problem przy nagrywaniu

    Wgrałem najnowszego Softa i dalej to samo :| wiec już nie wiem o co chodzi?
     
  5. aaaqqq111

    aaaqqq111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 12, 2007
    Posty:
    126
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Problem przy nagrywaniu

    mam nagrywarkę ta samą chyba nawet co ty i nic nie updatowałem.....ale nie mam niestety problemów co ty wex porzycz się od kogos nagrywarki i sprubuj jeszcze raz wypalić a jesli się nei uda to znaczy że problem jest gdzie indziej nie w twojej nagrywarce
     
  6. microsoft

    microsoft Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2007
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Problem przy nagrywaniu

    wzołem zapodałem dysk kumplowi i probowalem nagrać i wogole mu plyty tej nie wykrylo moze cos z nia wlsnie jest plyta firmy HP 2,4 :?
     
  7. aaaqqq111

    aaaqqq111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 12, 2007
    Posty:
    126
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Problem przy nagrywaniu

    po pierwsze używamy tylko i i wlyacznie płyt firmy VERBATIN DL+R 8.5GB 2.4x
     
  8. prox

    prox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2007
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Problem przy nagrywaniu

    moze zmien firem plyty
     
  9. Piri001

    Piri001 Guest

    Odp: Problem przy nagrywaniu

    No i jeszcze Platinum
     
  10. wisba

    wisba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2007
    Posty:
    126
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Krk
    Odp: Problem przy nagrywaniu

    ja mam lite-on dvdrw sohw-16735 i szukam do niego uaktualinien i nie moge znalesc pomocy
     
  11. spike200

    spike200 Memento Mori V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2007
    Posty:
    879
    Polubienia:
    81
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Krk
    Odp: Problem przy nagrywaniu

    Jak ja wbiłem nowy firmware do lite-ona to już zupełnie przestała nagrywać dvd DL. I nie tylko mnie tak się stało :) polecam nie ruszać jeżeli masz zamiar ją sprzedać lub nagrywać coś jeszcze.
     
  12. wisba

    wisba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2007
    Posty:
    126
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Krk
    Odp: Problem przy nagrywaniu

    Ale mi chodzi tylko o uaktualnienie sterownikow
     
  13. spike200

    spike200 Memento Mori V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2007
    Posty:
    879
    Polubienia:
    81
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Krk
    Odp: Problem przy nagrywaniu

    Sterowniki do napędu?? Szkoda że ich nie dostałeś na płycie :D:D
     
  14. Raikoh

    Raikoh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2007
    Posty:
    274
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Problem przy nagrywaniu

    Napewno je dostal, tylko ze plytka nie zmienia zawartosci i nie bedzie na niej coraz to nowszysch sterownikow .
    Mu chodzi o aktualizacje sterownikow, chyba nieuwaznie czytalem.

    Sprobuj na oficjalnej stronie, napwno beda.
     
  15. wisba

    wisba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2007
    Posty:
    126
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Krk
    Odp: Problem przy nagrywaniu

    probowalem i nie znalazlenm :/
     
  16. spike200

    spike200 Memento Mori V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2007
    Posty:
    879
    Polubienia:
    81
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Krk
    Odp: Problem przy nagrywaniu

    No cóż mój post był ironią bo sterowniki do napędu CD dostajesz na CD chodź ten jeszcze nie sprawny? ^^
    Napędy i dyski są plug&play, więc co najwyżej można w nich zmienić firmware
     
  17. kuszy

    kuszy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 1, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Problem przy nagrywaniu

    Jak najlepiej nagrać gre na Xboxa 360
    1. Ściągni CloneCD.
    2. Włóż do napedu płyte najlepiej Verbatima.
    3. Po właczeniu programu wybrać drugie od lewej i nagrać plik dvd.
     
  18. dmc82

    dmc82 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miał ktoś bład przy nagrywaniu z informacją ze nie mozna zakonczyc sesji!! Wszystko niby sie nagrywa do konca ale na koncu wyskakuje ZONK ze nie mozna zakonczyc sesji plyty!! Dodam jeszcze ze nagrywam w programie IMGBURN!!Zmarnowalem juz z 4 plyty i lipa!! Jakim programem lepiej nagrywac IMGBURN czy XBOX Backup Creator??
     
  19. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum