1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem przy nagrywaniu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez widmot, Lipiec 7, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. widmot

    widmot Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2011
    Posty:
    43
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Siema mam problem z nagraniem gry colin mcrae dirt showdown sprawdziłem ją przez abgx360 niby ok więc ustawiłem wszystko w imgburn zgonie z zaleceniami na tym forum nagrywałem na płytę verbatim nagrywarką ihas 124 b z lt max i wyskoczył mi błąd https://lh6.googleusercontent.com/-7.../444444444.png
    a potem ten
    https://lh5.googleusercontent.com/-d.../555555555.png
    i nie wiem co jest nie tak.

    Dodam że zaznaczyłem opcje PERFORM OPC i veryfikacji

    -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. psilon

    psilon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2011
    Posty:
    240
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    ale te linki nie działają co podałeś -
     
  4. widmot

    widmot Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2011
    Posty:
    43
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  5. djinsekt

    djinsekt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2012
    Posty:
    158
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Perła City
  6. widmot

    widmot Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2011
    Posty:
    43
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    miałem poniżej 20 postów to napisałem tu . Prędkość 2.4x
    Change for: drive(for DVD r+dl median EEPROM!)
    CURRENT SESTTING : DVD ROM
    GDZIEŚ WIDZIAŁEM ŻE PRZY VERBATIM NIE TRZEBA DAWAĆ OPCJI PERFORM OPC
    screen z abgx360 https://lh6.googleusercontent.com/-...AAAAAAAAAGQ/fkL70eDODGk/s1152/66666666663.png w ustawieniach abgx360 nie dawałem regionu bo gra ma region Free
    i jeszcze mam pytanie czy jak wypalę przez clone to będą tak samo wypalone jak imgburn czy jest jakaś różnica
     
  7. djinsekt

    djinsekt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2012
    Posty:
    158
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Perła City
    Napiszę dużymi literami-nigdzie tego nie napisałeś-wgrałeś odpowiednie FW pod media ID płyty?!
     
  8. widmot

    widmot Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2011
    Posty:
    43
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  9. bankajos

    bankajos Banned

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2012
    Posty:
    205
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zielona Góra
    Jesli jestes początkującym wypalaczem xboxowych gierek to polecam "Clone CD".
    Jest latwiejszy w obsludze oraz szybszy (10 min szybciej od imgB").
    Testowane na:
    Naruto Generations
    -"- Storm 2
    DB Ultimate Tenkai
    Ninja Gaiden III
     
  10. widmot

    widmot Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2011
    Posty:
    43
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    tylko pytanie czy jak wypale przez clone CD za pomocą ihas 124 b z lt max to kopie będą 1:1 i będę mógł instalować na dysk
     
  11. tomio82

    tomio82 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Olkusz
    XGD3 jak masz ihasa to wypalaj tylko przez imgburn.
    Warto także na czas wypalania odłączyć neta bo imgburn czasami przez to źle wypala płytki.
     
  12. bankajos

    bankajos Banned

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2012
    Posty:
    205
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zielona Góra
    Nie. mam jakies chinskie gówno i chodzi.
     
  13. djinsekt

    djinsekt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2012
    Posty:
    158
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Perła City
    Już kolejny raz piszę to samo(kolejny raz w tym tygodniu). Jest temat na forum,podane są FW,podane są ustawienia i przemyślenia ludzi odnośnie ich nagrywań i powstałych problemów i porad. Po co szukać szczęscia gdzie indziej. Jak ktoś tam napisał i Ci nie działa to logicznie podchodząc on powinien być męczony przez Ciebie tymi pytaniami. Poszukaj na forum,wszystko jest logicznie rozpisane :)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum