1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem przy odpalaniu gier

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tryczek, Styczeń 30, 2013.

  1. tryczek

    tryczek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 10, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam Xbox'a FAT, z lt 2.0 . Przypadkiem mój młodszy kuzyn zaaktualizował dash'a . Nowsze gry takie jak np AC III, BF 3, itd. nie chodzą włączam je przez chwilę czarny ekran i do menu... Ale starsze gry takie jak AC I czy GTA IV chodzą bezproblemowo. Proszę o pomoc, pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28059
    Polubienia:
    3211
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Wgrała Ci się cicha aktualka (masz zmienione tablice DAE), wgraj LT 3.0 i po sprawie, wszystko wróci do normy. Gry nagraj jeszcze raz z topologią pod 3.0
     
  4. tryczek

    tryczek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 10, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie mogę wgrać chyba 3.0, mam napęd Hitachi
     
  5. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Ten naped ma lt 3 . 2miechy temu wyszedl.
     
  6. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Odp: Problem przy odpalaniu gier

    Lt3.0 dla hitachi tylko dla 78/79

    Wysłane z mojego GT-S6500D
     
  7. tryczek

    tryczek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 10, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dam radę sam to wgrać?
     
  8. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    A skąd mamy wiedzieć czy dasz radę ? Pomyśl trochę...
     
  9. tryczek

    tryczek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 10, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  10. NeoV44

    NeoV44 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 11, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Pomorskie
    Powinno Być wszystko dobrze. Wgrywałem Do paru konsolek lt 3.0 i było git. Oczywiscie po Cichym Aktualku.
     
Wczytywanie...

Poleć forum