1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem przy skonfigurowaniu pen na xbox

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez disixxx, Wrzesień 24, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. disixxx

    disixxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2012
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam... ja mam znow taki problem kiedy konfiguruje pen to wyskakuje taki komunikat: To urzadzenie jest gotowe, ale nie spełnia zalecen dotyczących wydajnosci dla urzadzen xbox 360.......... czy to moze byc przeszkoda zeby bez problemu wgrac gre? najbardziej mi zalezy na grze CS
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    bedzie wszystko dzialac
     
  4. disixxx

    disixxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2012
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jestes kolego pewien? bo mam problem z wrzuceniem gier:/ wrzucam przez specialny program tak jak piszą Content/0000000000000000/5841125A/000D0000/no i plik z CS i nie dziala... niby pokazuje plik na konsoli ale wyskakuje na pomaranczowym tle wykrzyknik i ze uszkodzony:( i w kazdej grze tak mam:( pomozcie:(
     
  5. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    spróbuj jeszcze raz wrzucić na pendrive albo użyj innego programu, a tak w ogóle to masz rgh/jtag ?
     
  6. disixxx

    disixxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2012
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to znaczy? bo az tak nie jestem kumaty w tych sprawach:D jezeli chodzi o takie sprawy z konsola to wiem ze mam slima jakies pol roku temu kupilem lt3,0 mam, i ogolnnie wszystkie gry dzialają:)
     
  7. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    Ja też tak mam gdy konfiguruję pena w X'ie. Gry wrzucam normalnie :) Spróbuj programem Horizon, nie musisz wtedy tworzyć tej całej ścieżki Content/000 itp tylko wrzucasz plik CS do horizon i on sam odpowiednio go dopasuję do folderu :D I upewnij się, że CS który pobrałeś jest napewno dla Xbox'a, a nie dla PC
     
  8. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Rgh mieć musisz inaczej nie wlaczysz tak gry.tylko z płyty.


    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  9. disixxx

    disixxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2012
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Edycja postów

    KamQiX : no raczej napewno jest na xboxa bo jak sciagłem to byly te pliki content itp ;D ale jak to robie z tym programem?:D na xboxie w taki sam sposob otwieram?:d

    !KaBooM : a co to jest te Rgh? no probowalem przez plyte ale wyskakuje ze sa jakies pliki ale nie potrafie tego odworzyc, nigdzie nie ma tych gier;/

    i przez Horizon tez mi nie dzialaja;/ dalej plik uszkodzony... jedynie jakas mala demowka co prawie nic nie zajmuje jak gra jak na pegazusa to mi poszla... tylko to;/ co moze byc powodem?

    Nie pisz postów pod postem tylko używaj opcji EDYTUJ
    ~z0nk31
     
  10. krzysiekao14

    krzysiekao14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    251
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
    Włączy csa ale będzie to wersja trial na 45 min. Ja po przygotowaniu pena przez konsole, mialem ten sam komunikat wrzucam demka czy triale przez horizon i działaja


    Pewnie pobrales pelna wersje i dlatego tylko triale z XBLA będą działać bez RGH.
    Wysyłane z mojego GT-S5360 za pomocą Tapatalk 2
     
  11. disixxx

    disixxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2012
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no tak cs to pełna wersja:) bo demo z konta gold sciaglem... to mco mam zrobic zeby pełna wersja z pen tez mi zadzialala? chodzi o te rgh? jak mam to zalatwic?:)
     
  12. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Daj komuś niech ci rgh zrobi i grasz z hdd itp.jest odpowiedni dział na forum dotyczący modyfikacji rgh .poszukać i poczytać trzeba.

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  13. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    Ten CS nie działa jeśli nie masz RGH.
    skoro nie wiesz co to jest to znaczy że tego nie masz.
    zamykam..........
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum