1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem przy wypalaniu fify 12

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kamil113, Październik 16, 2011.

  1. kamil113

    kamil113 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, starałem się nagrać fifę 12 programem clone cd, pozytywnie przeszedł test abgx. Kiedy mam 32% wyskakuje błąd( nagrywałem 3 razy cały czas tak samo) Płyty to esperenza nagrywałem na tej samej partii gry i było ok. Co może być przyczyną? Może pobrać grę z innego źródła??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    spróbuj na płytach verbatim, jeśli to nie pomoże zmień nagrywarkę.
     
  4. kacperex

    kacperex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    314
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    Spróbuj też nagrać w IMGBURN - ten program, jak dotąd mnie nie zawiódł, a FIFE wypalałem 3 razy już i zawsze wszystko ok.
     
  5. kamil113

    kamil113 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    probowałem przez imgburn i tez bład przy 32 procentach... czy nie uwazacie,że to moze byc wina gry chociaz w sumie przeszło przez abgx sciagne z innego źrodła i zobacze wczesniej nagrywałem pes12 i f1 2011 i było wszystko ok...
     
  6. kamil113

    kamil113 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dziś próbowałem na verbatimach też nic wywala błąd około 42-48 % ;( ale dziwi mnie fakt że wcześniej gry nagrywałem normalnie. Co jeszcze może być przyczyną??
     
  7. kamil113

    kamil113 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    próbowałem na imgburn i clone cd 3 płyty
     
  8. b0b3r

    b0b3r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    175
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wwa
    Jaka wersja fify? Sam posiadam wersje od "rroda", wypalona imgburn, zero problemów
     
  9. mcdirt96

    mcdirt96 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    spróbuj z innego źrudła pobrac fife
     
  10. kamil113

    kamil113 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  11. mcdirt96

    mcdirt96 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  12. mcdirt96

    mcdirt96 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jeśli pomogłem kliknij PRZYDATNE .
     
  13. mcdirt96

    mcdirt96 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  14. kamil113

    kamil113 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a ma ktoś z was nagrywarke pioneer DVD-RW DVRTD09 jeżeli tak to czy mógł by mi powiedzieć jak mu się ona sprawuje??
     
  15. kamil113

    kamil113 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mcdirt96
    a jeśli pobrałem też wresje od szopasquad( z exsite.pl) to coś da pobranie z innej stronki??
     
  16. mcdirt96

    mcdirt96 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  17. kamil113

    kamil113 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok wieć pobieram zobaczymy jak tam będzie
     
  18. kamil113

    kamil113 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak pobierać z tej stronki co podałeś??
     
  19. kamil90hg

    kamil90hg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Wgraj nowe firmware do napedu... Mialem ten sam problem i pomoglo... Pobierz inna wersje fify, najlepiej FIFA 12 (2011) PL X360 PAL-SRT ť EXSite.pl - Portal ze wszystkim Nagralem ja na Verbatimie za 1 razem po zmianie fw napedu. Na wersje szopasquad zmarnowalem 3 plyty... Dodam ze wersja SRT bezproblemowo zapisala sie na dysku xboxa i ma najlepsze zabezpieczenia do gry na xbl.
     
  20. kamil113

    kamil113 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sorry że marudzę ale trochę się nie znam jak wgrać nowy firmware do napędu?? Miałem wersje od SRT i też wywalało błąd. Ale może jak zrobie teog firmware to pomoże tylko właśnie jak to zrobić?
    Trochę poczytałem i mogę dodać że mam winowsa 7 i nagrywarkę pioneer dvd-rw dvrtd09
    Edit:
    Wszytko już jest ok firmware napędu zdało egzamin dzięki za pomoc ( w szczególności kamil90hg)
     
Wczytywanie...

Poleć forum