1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem/Pytanie?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Kadaj, Listopad 15, 2009.

  1. Kadaj

    Kadaj Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam..

    Hmm... mam przerobionego X-a(premium) dysk 60 ...
    aktualizacje przeróbki mam na 1.6 i dzisiaj kupiłem(Tekkena 6 Call of DutyMW2) i pojawia sie pewień problem.Przy włożeniu plytki wyskakuje mi logo X-a tak samo jak przy próbie odpalenia gier z aktualizacją 1.6 na 1.5
    I na suwa mi sie pytanie czy ktoś sie orientuję czy wyszło coś nowego z aktualizacji ?!

    Pozdrawiam ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Obie te gry mają wave4... Nie pójdą na iX 1.6

    Co to i jak to odpalić? POSZUKAJ! Od dawna o tym wiadomo i od dawna są na to sposoby...
     
  4. kaZZecik

    kaZZecik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Pewnie masz liteon czyli jedyne rozwiazanie to activate.iso
     
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nie jedyne... można jeszcze spatchować gierkę...
     
  6. Kadaj

    Kadaj Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    hm ok ;) dzięki wielkie za pomoc:)
     
  7. Kadaj

    Kadaj Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Hmm mam jeszcze jedno pytanko:)
    Dla mnie to wszystko co przeczytalem na ten temat na forum jest czarną magia..
    I właśnie nie wiecie może czy z SkyNe-cie mi to zrobiłą(tam też wygrywałem 1.6) ..
    Jestem raczej graczem typu wsadzic odaplic i grac:) także prosze o wyrozumiałośc :D:p

    (sorry za spam) :)

    Pozdrawiam:)
     
  8. 5HOOGUN

    5HOOGUN Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Krakowiaczek
    Czemu nie edytujesz postów? Skoro masz 1.6 i nie orientujesz się wogole w temacie to idź zrób upgrade do 1.61 i będziesz miał z głowy.
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. ROOON2211
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    332
  2. Niver
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    476
  3. logai94
    Odpowiedzi:
    10
    Wyświetleń:
    553

Poleć forum