1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem/pytanie

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez logai94, Styczeń 11, 2012.

  1. logai94

    logai94 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mam takie pytania czy gry " RIP-owane 0800 " to sprawdzone gierki że chodzą i czy instalują się na dysk?
    Proszę o Turiotal jak wgrać frimeware do nagrywarki Ihas pod Verbatime.
    Jeżeli nie jestem podłonczony do sieci i nie gram wcale przez neta to mogę mieć cichą aktualizację?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12070
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    W paczce z fw jest tutorial do nagrywarki.
    Możesz jeśli zainstalowałeś metro dash
     
  4. bakahk

    bakahk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    takie określenie mianem "0800" odnosi się do czegoś w stylu "wersji" softu od c4eva za pomocą której "zgrano gry" do ISO;
    czy to "sprawdzone"? tak samo jak każde inne ISO w "internecie", jest abgx to i tak wszystko się przez niego przepuszcza;
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12070
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Sam dziś sprawdziłem na 3 jasperach każda komunikat nie obsługiwana płyta.
     
  6. bakahk

    bakahk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    nieco schodzimy z głównego wątku autora. ale czy:
    1) konsole były przed wgraniem nowego DASH`a "bez cichej aktualizacji"?
    2) konsole posiadały LT v2.0?
    3) czy testowano gry/kopie XGD3 nie przepuszczane przez nowego ABGX`a? czyli takie bez "topology data"?

    sytuacje z którymi dla odmiany się spotkałem to: konsole offline, "brak cichej", LT v2.0, DASH "wcześniejszy", wszystko chodzi, i teraz aktualizacja offline do 2.0.14699.0, i te same gry tak samo wypalone działały bez jakiegokolwiek TU, jedyna różnica, to fakt, iż do działania z HDD wymagana była kopia 1:1;
     
  7. logai94

    logai94 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    co to jest to metro dash
     
  8. bakahk

    bakahk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
  9. logai94

    logai94 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie wiem jak mam wgranego dasha bo ja tego nie robiłem. więc jest możliwość że mogę mieć cicha aktulizacje? bo mam tego najnowszego dasha
     
  10. bakahk

    bakahk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    jeśli nie wiesz jakiego masz DASH`a, to znaczy, że nie wiesz ogólnie zbyt dużo o tej konsoli, a patrząc nieco dalej, zapewne nie wiesz co się z nią działo wcześniej, summa summarum LT v3.0 i tak rozwiązuje problem, więc albo je już masz albo czeka cię przeróbka (no bo na iHAS`a się już zdecydowałeś);

    co do posiadania lub nie "cichej aktualizacji":
    to mamy na ten temat nieco odmienne zdania z Szanownym Forumowiczem akir;
    wnioskując: również nieco inne doświadczenia;
     
  11. logai94

    logai94 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dasha mam tego 14699

    mam pytani jeszcze bo wyskakuje mi błąd przy 50 % w grach XGD3 przez cloneCd a jak bym nagyrwał gierki XGD2 to nie wyskoczy komunikat?
     
  12. bakahk

    bakahk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    tzn. tak:
    na tym DASH`u tylko gry wypalone iHAS_CFW mogą być instalowane na HDD i działać;
    "błąd przy 50%" lub w okolicach, jest dość popularny i wiąże się m.in. z przejściem między warstwami, jeśli wypalasz na zwykłej nagrywarce XGD3 to polecam CloneCD v5.3.1.4, jeśli jednak masz już tego iHAS`a przygotowanego to zdecydowanie zachęcam do ImgBurn v2.5.6.0 + zaznaczona opcja "Weryfikacja";
    co do nagrywania XGD2 - tu nawet na zwykłej nagrywarce nie powinno nić "przeszkadzać", te gry mieszczą się bez kombinowania na płytach DVD+R DL;
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. ROOON2211
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    333
  2. Niver
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    476
  3. Kadaj
    Odpowiedzi:
    6
    Wyświetleń:
    446

Poleć forum