1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem RDR

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bartekha, Grudzień 11, 2010.

  1. bartekha

    bartekha Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam! Potrzebuje pomocy. Straciłem już chyba z 4 płytki na tej zabawie i dalej nie wiem co źle robie.

    Spatchowałem wszystko jak powinienem był zrobić i mam coś takiego:

    ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

    Proszę o pomoc! Co robię źle?? I co powinienem zrobić żeby mi chodziło mam wszystko co trzeba nagrywarka czyta DL - !PRZERÓBKA IXTREME 1.5!

    Proszę o pomoc wszystko co już miałem to przeszedłem i nie mam w co grać.

    Będę wdzięczny za pomoc :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. luksky100

    luksky100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2009
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Patchowałeś do wave 3, a chyba przy IXTREME 1.5 powinieneś patchować do wave 2.
     
  4. _PlamKa_

    _PlamKa_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2010
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ŁĘCZNA
    a zmieniłeś wave , jeśli jest to gra typu call of duty mw2 czy fifa 11 nie pójdą ci na ix 1,5 , on nie potrafi złamać wave 4 które posiadają nowe gry , musisz zmienić wave 4 na wave 2 i bedzie wszystko grało ( program do przeróbki to 360 wave patcher)
     
  5. bartekha

    bartekha Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Aha, czyli mam rozumieć, że teraz jak mam przerobione na wave 3 to 360 waves patcherem musze przerobic na wave 2?? Aaaa i co z tymi błędami CRC jak to naprawić?? Czy to coś zepsuje jak nagram na płytkę???
     
  6. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    Wróć do wave 4 i puść przez abgx. powinno być wszystko na zielono (jeśli nie to skopany obraz i musisz ściągnąć inny). Potem zrób wave 2 i od razu nagraj, bez abgx`a.
     
  7. bartekha

    bartekha Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki bardzo :) Wreszcie ktoś mi pomógł konkretnie :D. Aha i mam jeszcze jedno pytanie (ze względu na to, że jestem zielony w tych tematach), jak mam rozpoznać (skoro mam ixtreme 1.5) na jaki wave mam spatchować wave2/wave3 ??? Skąd to mam wiedzieć??
     
  8. cheery

    cheery Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    W red dead redemption jest jakoś dziwnie bo jak go puściłem przez Mulletera to sfixował mi pliki wideo co spowodowało błedy crc, takie jak u ciebie, godzine to trwało zanim sie zorientowałem ze wystarczy tylko weryfikacja abgx'em ;]
     
  9. bartekha

    bartekha Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak to zweryfikować?? Żeby nie było tych błędów ???

    Aha, adam372 zrobiłem tak jak mówiłeś wróciłem do wave 4 i terqz dalej jest ten błąd CRC tyle że tylko przy: Video i V0 co teraz???? ;/
     
  10. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    Do ixtreme 1.5 tylko vawe2 będą chodziły. Ludzie nie sprawdzajcie nowych gier mulleterem bo potem będą takie problemy jak macie. Co do błędów crc video to chyba abgh sam powinien je naprawić, ale nie jestem pewien.
     
Wczytywanie...

Poleć forum