1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

[PROBLEM]'Reset' X'a

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez miedzianek, Luty 23, 2009.

  1. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    Witam


    Mam taki oto problem od omentu updatu NXE:


    Mam pilocika no i oczywiscie pada.Jakkolwiek bym konsoli nie wylaczal-czy to padem przez "Wylacz konsole" czy to przyciskiem "ON/OFF" na pilocie-konsola na moment sie wylacza(dysk przestaje pracowac,slychac jak glowica parkuje),jednak wiatraki dalej szumia i po chwili znowu sie X uruchamia,a zeby go wylaczyc musze kliknac na pilocie przycisk podczas wlaczania konsoli.

    Czy ktos sie z tym keidys spotkal i zna moze rozwiazanie?Przypominam-zaczelo sie to dokladnie w momencie wprowadzenia NXE
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kepisty89

    kepisty89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2009
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    A masz wyłączone pobieranie w tle?
     
  4. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    wylaczone,sprawdzalem to juz,pozatym w nxe ta funkcja zostala usunieta(tzn pobierac moze gdy jest wylaczony ale tylko to co dodamy,niepobiera wsiego nowego)


    ale nawet gdyby to to by sie nieresetowal a on od nowa sie wlasnie wlacza(normalnie gdy sciaga i go wylaczysz to w stan uspienia przechodzi i jak skonczy pobierac to off)
     
  5. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    to ktos moze mi pomoze?
     
  6. zdzicho

    zdzicho Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    /ETC/passwd
    może reflash softu(z płyty) albo jakiś format dysku



    ps:spróbuj na odłączonym dysku.
     
  7. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    na odlaczonym dysku to samo,reflash softu?ze co?nieda sie tak zrobic
     

Poleć forum