1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem RGH. Osiągnięcia, zapisywanie.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez HaaQski, Maj 24, 2014.

  1. HaaQski

    HaaQski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 19, 2014
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miałem na początku mały problem ale nie dawał on się we znaki więc stwierdziłem że nie będę sobie zaprzątał głowy. Ale teraz stał się on uciążliwy, chodzi o to że grając w nowe gry przykład Wolfenstein The New Order zapisuje mi się stan gry w którym miejscu jestem, ale nie zapisuję już mi się umiejętności np "Zwiadowca I" które polegają na wyeleminowaniu przeciwnika np 5 strzałami w głowę. W BioShock Infinite gdy chcę zmienić ustawienia wyskakuje błąd z którego wynika że konsola nie może zapisać gdyż nie ma miejsca (nie ma dysku). Co z tym robić ? Ps. Osiągnięcia też się bugują, przy żadnej grze mi się nie zapisują.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dijemex

    dijemex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2014
    Posty:
    206
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lubaczów
    podobnie miałem z Ghost Recon Future Soldier, zrób nowy profil i powinno być wszystko okej :p
     
  4. HaaQski

    HaaQski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 19, 2014
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Robiłem nowy profil, wczoraj pobrałem Watch Dogs. Achivmenty nadal się nie zapisują, profilu jak na razie nie wywala.
     
  5. dijemex

    dijemex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2014
    Posty:
    206
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lubaczów
    Z tego co się orientuje nieraz tak się zdarza przy rgh, że osiągnięcia nie są zapisywane ;p, powiedz mi czy aż tak są Ci one potrzebne do gry :p?
     
  6. HaaQski

    HaaQski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 19, 2014
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Do gry nie koniecznie, ale co zrobić mam frajdę ze zdobywania osiągnięć. Gorzej jest z tymi umiejętnościami np w wolfensteinie które się nie zapisują. Brat ma rgh i w każdej grze, nawet w tej którą zgrywa z mojego dysku dostaje osiągnięcia.
     
  7. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    jeśli mieszałeś w plikach profilu to być może usunąłeś albo uszkodziłeś pliki GPD i profil do śmieci.
    jednak jeśli dzieje się tak na wszystkich profilach to nie wiem co żeś odwalił.
     
  8. HaaQski

    HaaQski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 19, 2014
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Problem w tym, że nic nie grzebałem w opcjach, nie znam się to nie dotykam się. Co myślicie o tym żebym usunął wszystko ze swojego dysku, i zgrał wszystko z Xboxa brata ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum