1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem RGH

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez momus, Czerwiec 19, 2014.

  1. momus

    momus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 2, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam wszystkich i przepraszam za brak polskich znakow. Posiadam konsole Xbox 360 slim 250 wersja dasha to 16756 Rgh,przerobke posiadam od dwoch lat,wszystkie aktualizacje xboxa ,FSD robilem samodzielnie.Wszystko dzialalo bez zarzutu.Ostanio syn skasowal cos w Freestyl dash,chyba jaks plik conect i cos ogolnie pokrecil.FSD nie widzial gier mimo ze sciezka byla dobrze przypisana a scan zrobiony recznie.Gry mozna bylo odpalic tylko z xex,konsola wlaczalala sie czasem po 8 minutach.Probowale znalesc rozwiazanie,po dwoch dniach staran puscily mi nerwy i sformatowalem dysk twardy.Teras konsola wlacza sie w orginalnym dashu, nie ma FSD.XEX ,probowalem dograc xex ale nie da rady konsola nie widzi usb.moze ktos pomoze i powie od czego zaczac.Dzeki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nagraj na plyte xexmenu nim skopiuj caly dash fsd oraz plik launch.ini

    Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
     
  4. momus

    momus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 2, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Jakim programem nagrac,jako iso czy plyta z danymi?
     
  5. momus

    momus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 2, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Ok.poradzilem sobie wgralem xex menu z plyty ,jak kolega wyzej radzil. Z fsd mysle ze dam rade .Dzieki:eek:nthego:
     
Wczytywanie...

Poleć forum