1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem. set lo data zone capacity failed.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mRb, Styczeń 4, 2012.

  1. mRb

    mRb Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2010
    Posty:
    268
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Los Santos
    Witam. Przy nagrywaniu płyty wyskakuje mi taki błąd z góry dziękuje za pomoc.
    LayerBreak=2133520 tak powinien wyglądać do nowych gier?

    ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. psilon

    psilon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2011
    Posty:
    240
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ja kiedyś miałem taki problem kiedy chciałem nagrywać płyte DL na laptopie, wyczyszczenie lasera w nagrywarce rozwiązało problem.
     
  4. mRb

    mRb Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2010
    Posty:
    268
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Los Santos
    Czytałem i niby powodem tego są słabej jakość płyty, ale ja używam verbatim...
     
  5. mRb

    mRb Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2010
    Posty:
    268
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Los Santos
    Czytałem również, że to może być wina napędu (mam go niby przeczyścić) lub ściągnąć na niego update. A może wystarczy zmienić nagrywarkę na CloneCD?
     
  6. psilon

    psilon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2011
    Posty:
    240
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Tak, to jest wina zabrudzonego lasera, możesz spróbować nagrywać w programie cloneCD, jak dalej nie będzie chciał nagrywać to przetrzyj laser jakimś wacikiem nawilżonym czyms na spirytusie. Jezeli masz laptopa to powinno bejsc sie bez rozbierania napedu.
     
Wczytywanie...

Poleć forum