1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem Skyrim 5

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez harrymason88, Styczeń 17, 2012.

  1. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    Witam mam problem ze Skyrim,a wiec mam LT2.0 Dash 13604+Skyrim od Dog29(Dubbing)polega na tym ze gram(oczywiscie z plyty)wszystko ladnie pieknie dopoki nie wylacze konsoli po czym chce kontynuowac gre plytka chwile pokreci po czym staje i znany wszystkim komunikat Wyczysc plyte sciereczka bleble...Dodam ze reszta gier z XGD3(wszystkie)pyka i kazda z nich zgrywa sie normalnie na dysk co do skyrim to wiem ze sie nie zgra ale dlaczego ten komunikat skoro do momentu wylaczenia konsoli wszystko jest ok?Na to wychodzi ze mam grac bez wylaczania konsoli co w tym przypadku nie mozliwe:)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    może na lipnej płycie nagrałeś i napęd nie zawsze łapie gre
     
  4. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    wlasnie od zawsze nagrywam na verbatimkach przed chwila 20min pogralem od Nowej gry i to samo moze zle sie nagralo czy co ale watpie bo przeciez gra sie od poczatku normalnie mam jeszcze jedna wersje wczoraj pobralem ale nie mam pewnosci czy nie jest ta sama wersja z dubbingiem ile ich bylo wogole?nagralem juz ponad 100gier i nigdy plytki nie zmarnowalem no chyba gdy zaczynalem nagrywac:)
     
  5. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    druga wstawka Skyrim(Dubbing)ktora ma ten sam błąd:
    Podobnie jak błąd AnyDVD, błąd CRC powstaje przy błędnym zripowaniu gry. Nie da się tego naprawić. Gra raczej się nie uruchomi lub będzie się zawieszać, resetować. Bardzo niebezpieczny błąd nie należy grac.Pobieral ktos sprawna wersje bez błedów SkyrimDog29(Dubbing)
     
  6. dareckas

    dareckas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wałbrzych
    Ściągnij sobie wersje angielską z xbox360iso.com i do tego poradnik PL, zero problemów z grą :)
     
  7. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    jak sie wku**ie to tak zrobie ostatnie podejscie:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum