1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem Skyrim

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dominikzzz13, Styczeń 22, 2012.

  1. dominikzzz13

    dominikzzz13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, pewnie takich tematów pojawiło się już kilka, no ale...
    Otóż mam przerobioną konsolę LT 3.0 od wczoraj. Wczoraj nagrałem Mortal Kombat bez problemów i wszystko działało. Dzisiaj natomiast chciałem nagrać Skyrima, ale Imgburn pokazał mi, że na płycie nie ma wystarczająco dużo miejsca. Szukałem po forum odpowiedzi co mam zrobić i natknałem sie na 2 rozwiązania.
    1. Kupic iHasa
    2. Nagrać płyte do 97%, która będzie działac, ale nie da sie jej zainstalować, co w moim przypadku nie jest problem bo nie mam dysku.

    Więć pytam sie- które rozwiazanie jest dla mnie lepsze? I czy to 2 na pewno działa.
    Pozdrawiam i dziękuje
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. domix07

    domix07 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    drugi sposób na pewno działa, tyle że z tego co mi się wydaje to musisz mieć dasha 14699 żeby pograć w skyrim, ale mogę się mylić
     
  4. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  5. dominikzzz13

    dominikzzz13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nagrałem Skyrima i narazie działa:)
     
  6. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    czy jak wylaczysz konsole i chcesz pozniej kontynuowac to wszystko jest ok?
    ja dopoki gram jest wszystko ok ale gdy chce pozniej z menu kontynuowac to plytka chwile mieli i wyskakuje komunikat przetrzyj plyte sciereczka jak jest u ciebie?z gory dzieki za odp
     
Wczytywanie...

Poleć forum