1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem Sleeping Dogs Pomoże ktoś

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez lampartinho, Wrzesień 2, 2012.

  1. lampartinho

    lampartinho Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam mam oto taki problem nikt do tej pory na tym forum nie potrafił mi na niego odp wiec usunąłem post i dodałem go tutaj otóż mój problem jest następujący
    :pobrałem sobię polską gre sleeping Dogs ze strony tnttorrent.info ładnie przepuściłem przez abgx wyskoczył zielony napis później zacząłem nagrywa wszystko ładnie na 100% wypaliło i gdy wkładam płyte z grą do xboxa wyskakuje komunikat "Nierozpoznana Płyta" Często mi wyskakuje taki bład np przy grze Batman Arkhm City, GHhost Recon Pomóżcie mi go naprawi Proszę!!!

    Moja nagrywarka to liteon ihas 124b ale przerobiona na 524b
    Dane systemowe xboxa 360 slim:\
    D:2.0.15574.0
    K:2.0.15574.0

    PS.Ktoś mi polecił trick z muzyką ale on też nie chodzi

    Jeszcze dodam że nagrana była na płyte Verbatim
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    polecam ci wrucić na 124b mi też płyty się nie nagrywały przez to i każda do śmieci.
     
  4. lampartinho

    lampartinho Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A jak to zrobi żeby wrucic da jakos rade to ogarnac
     
  5. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    jaka masz przerobke?
     
  6. lampartinho

    lampartinho Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  7. lampartinho

    lampartinho Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Na pewno to nie jest wina przeróbki tego napedu poniewaz przed ta przeróbka nagrałem batman arkhm City i ghost recon future soldier i prototype 2 i tez wyskakuje ten komunikat!!
     
Wczytywanie...

Poleć forum