1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem slim RGH

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Ridic4sv, Maj 17, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Ridic4sv

    Ridic4sv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2012
    Posty:
    173
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Cześć posiadam slima 250g RGH i od wczoraj konsola po włączeniu botuje normalnie, ale ok 30-40s ładuje się do dasha. Co może być tego przyczyną czyżby miała paść?
    Wcześniej takiego czegoś nie zauważyłem.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. koshin

    koshin Banned

    Dołączył:
    Październik 19, 2007
    Posty:
    527
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Pszczyna
    a nie masz ustawione skanowania przy włączeniu fsd?
     
  4. Ridic4sv

    Ridic4sv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2012
    Posty:
    173
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Ona botuje się do oryginalnego dasha, problem pojawił się dopiero wczoraj
    Edit: przy wyłączonym necie dash startuje normalnie, czemu po 2miesiącach zaczęło tak się dziać?
    Wyłączenie skanowania w FSD nie daje rezultatu,
     
  5. koshin

    koshin Banned

    Dołączył:
    Październik 19, 2007
    Posty:
    527
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Pszczyna
    bo próbuje połączyć się z xbox live . Launch.ini i dash launch
     
  6. Ridic4sv

    Ridic4sv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2012
    Posty:
    173
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Więc jak zrobić by nie próbowało, 2 dni temu było wszystko ok nic nie ruszane i raptem próbuje?
     
  7. Ridic4sv

    Ridic4sv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2012
    Posty:
    173
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Problem rozwiązany, na moim profilu brat niechcący próbował zalogować się do live. Na innym profilu startuje od razu. Teraz moje pytanie co zrobić z moim profilem by startowało automatycznie i nie próbowało do live się podpinać? Szkoda mam sporo osiągnięć, a lubię masterować gry na 100%
     
  8. xonsox

    xonsox Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2012
    Posty:
    131
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    wyczyść pamięć podręczną jak to nic nie da to zrób nowego freeboota i przeflas***
     
  9. Ridic4sv

    Ridic4sv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2012
    Posty:
    173
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Nie piszcie mi porad w stylu trzeba coś wgrać na nowo. Po logowaniu na 2 profil wszystko śmiga jak powinno, pytanie co zrobić z moim głównym profilem bo to on stwarza problem, czyli próba logowania do live jak jest konsola aktywna w sieci.
     
  10. koshin

    koshin Banned

    Dołączył:
    Październik 19, 2007
    Posty:
    527
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Pszczyna
    Chłopie wejdź w dashu w kontrole rodzicielską i zablokuj dostęp do live. A to że jest "próba " niczego nie zmienia bo jak masz dobrze skonfigurowany lauch to masz po blokowane dns-y
     
  11. Ridic4sv

    Ridic4sv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2012
    Posty:
    173
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Przeniesienie profilu na pamięć zewnętrzną, wyczyszczenie pamięci podręcznej i przeniesienie prof. na twardy pomogło.
    Do zamknięcia.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum