1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

PROblem Splinter Cell :conviction NIE CHCE SIĘ WŁĄCZYĆ

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez adrian7735, Kwiecień 26, 2011.

  1. adrian7735

    adrian7735 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    kościerzyna
    Witam
    mam taki problem że gdy odpalam grę to wyskakuje błąd game_conviction przestał działać ..
    ...pomoże ktoś??...

    moj komp
    karta vNidia geForce 7600gt
    dalej ss
    ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting
    [​IMG]

    A WYWALA TO PRZy TYM!
    Imageshack - asdasdasn.jpg
    [​IMG]

    prosze o pomoc!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TheDarkKnight

    TheDarkKnight Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2010
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    160
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Wielkopolska
    Sterowniki do karty graficznej wszystkie wgrany jak się należy? DirectX najnowszy? Masz średniego kompa, słabym ogniwem wydaje mi sie że jest procesor.
     
  4. adrian7735

    adrian7735 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    kościerzyna
    stery najnowsze directx 10
     
  5. TheDarkKnight

    TheDarkKnight Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2010
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    160
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Wielkopolska
    Nie wiem czy dobrze kojarzę, ale jest chyba DirectX 11, może spróbuj z jedenastką? Jeśli to nic nie da to odinstaluj i zainstaluj jeszcze raz SC:C.
     
  6. adrian7735

    adrian7735 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    kościerzyna
    przeinstalowałem 3 razy ale sprobuje z dx11
     
  7. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
  8. adrian7735

    adrian7735 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    kościerzyna
    no jak by to powiedzieć "orginalna" u mojego kuzyna działała
     
  9. adrian7735

    adrian7735 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    kościerzyna
    odświeżam !
     
Wczytywanie...

Poleć forum