1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem splintercell DA!

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Kuba380, Luty 4, 2008.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Kuba380

    Kuba380 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2008
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Pobralem sobie gre splintercell i po rozpakowaniu mam dwa pliki
    http://img262.imageshack.us/my.php?image=beztytuutc0.jpg

    i jak zamotowalem ta gre do demons toolsa to pisze mi tylko xbox360 a zawsze bylo XGT360NTSC(jakos tak) ! jest to obraz iso ! trzeba utworzyc ten plik dvd ?????
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Quild

    Quild Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2008
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: problem splintercell DA!

    Ja w ktorejs grze tez mialem label xbox360 zamiast tego z ntsc, zaryzykowalem, wypalilem i smiga bez problemu.
     
  4. Kuba380

    Kuba380 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2008
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: problem splintercell DA!

    no ale nie widze pliku dvd i ogolnie nie wiem czy to dobry obraz itp ?????????
     
  5. kuva

    kuva Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2007
    Posty:
    163
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Odp: problem splintercell DA!

    właśnie mój kumpel dzisiaj ściągnął splinter cell da i ma taki sam problem co ty jak uda mi się go zrobić to ci napiszę co i jak masz porobić żeby ci gra normalnie działała ;)
     
  6. Kuba380

    Kuba380 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2008
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: problem splintercell DA!

    OK! ale wlasnie stworzylem ten plik dvd ! i troche poczytalem ze ten plik MDS jest stworzony przez alkohola (media description tak sie to nazywa) i tak mi sie wydaje ze trzeba go usunac :) !! ?????
     
  7. Kuba380

    Kuba380 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2008
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: problem splintercell DA!

    NO UTWORZYłEM PLIK DVD !usunolem ten plik MDS i wypalilem imgburn (tak jak kazda gre i smiga) !! :)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum