1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem Star Wars Kinect

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kaktus00, Grudzień 19, 2012.

  1. kaktus00

    kaktus00 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam serdecznie.
    Kilka dni temu zakupiłem konsolę wraz z grą Star Wars. Rozpocząłem kampanie i po kilkunastu minutach gry pojawia się problem. Pojawia się filmik z głosem w stylu "Lepiej ich ominac. Chodzmy do windy". Film leci dalej, już ma się rozpoczać dalsza część rozgrywki po czym gra ładuje się od ostatniego save'a i tak w kółko. Płyta nowa, więc o żadnych zanieczyszczeniach nie ma mowy. Spotkał się ktoś z podobnym problemem? Jakie są teraz wyjścia? Można zwrócić płytę do sklepu?

    Pozdrawiam,
    kaktus00
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kaktus00

    kaktus00 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Znajdzie się jakiś pomysłowy Dobromir i podpowie rozwiązanie problemu? ;-)
     
  4. babunias

    babunias Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Dziwny przypadek ;)) Tyle ci powiem
     
  5. kaktus00

    kaktus00 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Podbijam jeszcze raz z prośbą o pomoc
     
  6. devil3998822

    devil3998822 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2012
    Posty:
    65
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    hmm ja się tam nie znam ale jak ci nie zależy i dużo nie przeszłeś to polecam odinstalować grę z dysku i zainstalować od nowa no chyba że nie instalujesz gier na dysku :)
     
  7. kaktus00

    kaktus00 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Gra idzie z płyty. Zainstalowanie na dysku moze pomoc?
    Save jest tylko na dysku
     
  8. devil3998822

    devil3998822 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2012
    Posty:
    65
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    wiesz ja tam gierki instaluje i od początku nie narzekam wszystko mi ładnie chodzi możesz spróbować :)
    i jak udało ci się ??
     
Wczytywanie...

Poleć forum