1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem techniczny z wolfenstein na xbox360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kiler_s, Marzec 21, 2011.

  1. kiler_s

    kiler_s Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Podczas przejścia na jeden z końcowych leveli gra wczytuje się i zawiesza. Poprzednie checkpointy chodzą bez zarzutu, inne gry także wygląda mi to na bład gry, miał może ktoś podobny problem?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KULA

    KULA V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    521
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    to zapewne wina płyty chyba że to oryginał ale też mogą być ryski i się zawiesza, spróbuj zgrać grę na dysk wtedy tylko rozruch gry będzie z płyty a reszta z dysku będzie odczytywana
     
  4. kiler_s

    kiler_s Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Gierka oryginał i mam zainstalowaną na dysku, czyściłem pamięć podręczną i ponownie instalowałem dzis na dysk, płytka nie ma żadnej ryski sprawdzałem. Bardzo dziwna sprawa i pierwszy taki problem
     
  5. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Ja przeszedłem całą i nie miałem problemu, żadnych błędów nie zauważyłem :) więc na pewno to wina płyty :)
     
  6. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    za wiele mu nie pomogłeś tym postem..

    aktualizowales gre? moze jakis patch wyszedł?
     
  7. kiler_s

    kiler_s Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie aktualizowalem
     
  8. AdamAdamski

    AdamAdamski Banned

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2010
    Posty:
    179
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Poznań miasto doznań
    Przecież gdyby pach wyszedł to automatycznie przy odpaleniu gry wywalił by powiadomienie , że trzeba aktualizować więc to napewno nie problem z pachem . Jak kolega wyżej napisał prawdopodobnie zwalona jest płyta .
     
  9. kiler_s

    kiler_s Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No nic zatem wypada chyba udać się do sklepu z reklamacją, tylko nie bardzo wiem jak to udowodnić:)
     
  10. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Wolfenstein nie ma takiego błędu jak opisujesz :) Grę przeszedłem 2 razy i wszystko było ok. Jak napisałem wcześnie jet to na pewno wina płyty. Miałem podobny problem z Test Drive Unlimate gdzie okazało się że była wadliwa płyta :)
     
  11. kiler_s

    kiler_s Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No skoro nie ma to jak wyjaśnić mój przypadek. Wywala się dokładnie po misji na zamku -przy powrocie do miasta wczytuje i następuje zwis, kontroler nie reaguje tylko można potraktować z guzika power
     
  12. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    A próbowałeś zagrać z płyty?
     
  13. kiler_s

    kiler_s Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie.Odinstalowaćgre z dysku?
     
Wczytywanie...

Poleć forum