1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem tekken 6

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez tabascoo1, Grudzień 2, 2009.

  1. tabascoo1

    tabascoo1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    pozyczylem od kumpla tekkena 6 i gdy wkladam plyteke do napedu to nie chce jej odczytac apisze tylko ze: niemozna odczytac nosnika
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. DaWoXxX

    DaWoXxX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Cieszyn
    po co zakładasz dwa te same tematy??
     
  4. gajdzik

    gajdzik Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2009
    Posty:
    207
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Opole
    Jeśli to pirat to możliwe, że źle nagrany, a jeśli oryginał to płyta może jest porysowana. Czasem jest tak, że u jednych chodzi, a u innych nie to też zależy od napędu, niektóre są bardziej zajechane inne mniej
     
  5. tabascoo1

    tabascoo1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jest to pirat ale nagrany dobrze bo u kumpla chodzi normalnie
     
  6. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jaki masz iXtreme
    Daj loga z abgx360 z płyty
     
  7. tabascoo1

    tabascoo1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie bardzo rozumiem ocb z tym logiem abgx bo wczoraj odebralem moja konsole od ziomka co mi ja przerabial a IXtreme mam 1.6

    a tak BTW ten 2 temat co zalozylem jest do usuniecia bo zostal zrobiony przez przypadek
     
  8. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    tekken 6 na iX 1.6 nie będzie działał jeżeli nie będzie spatchowany albo jeżeli nie użyjesz activate.iso


    ściągnij abgx360 i tam zaznacz BURNED DVD
     
  9. tabascoo1

    tabascoo1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    hmmm po zainstalowaniu i zaznaczeniu BURNED DVD mam wypalic plytke jak dobrze rozumiem ? :D (sorry ale jestem zielony w te klocki)
     
  10. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nie, masz sprawdzić płytę... Jeżeli obraz jest niespatchowany na wave3 to będziesz musiał użyć activate.iso

    BURNED DVD = WYPALONA PŁYTA jako źródło
     
  11. trykosz

    trykosz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2009
    Posty:
    270
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Białystok
    Nie no chłopie, nawet ja to zrozumiałem. (chyba) :D Wkładasz płytkę do napędu, odpalasz agbx360, wybierasz opcje burneddvd. Tak, aby agbx360 sprawdził obraz bezpośrednio z płyty, nie z dysku.

    Edit:
    No i za późno.
     
  12. tabascoo1

    tabascoo1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  13. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Coś jest nie tak z płytą albo Twoją nagrywarką...

    Twój napęd odtwarza płyty DL
     
  14. tabascoo1

    tabascoo1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    przegralem gre na inna plyte efekt jest taki:

    1
    [​IMG]

    2
    [​IMG]


    musialem dac 2 zdjecia bo plik byl zaduzy jako jedno zdjecie
     
  15. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    No i gra ma wave4 więc u Ciebie bez activate.iso nie pójdzie

    Musisz nagrać sobie activate.iso i przez to uruchamiać grę -> wszystko znajdziesz na forum

    Temat ląduje w koszu bo takich jak ten było już mnóstwo! Wszystko się wyjaśniło i to co potrzebne znajdziesz na forum
     
Wczytywanie...

Poleć forum