1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem. "To play this disc, put it in an Xbox 360 console."

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez SurFace, Styczeń 26, 2010.

  1. SurFace

    SurFace Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam ! Po włożeniu płyty ukazuje mi się owy komunikat :
    "To play this disc, put it in an Xbox 360 console."
    komunikat wyświetla się w kilku językach. Dla ułatwienia powiem że gry działają w 100% na innym X360 . Filmy i muzyka chodzi normalnie tylko przy grach tak jest ;/ Czego to może być wina i co to w ogóle oznacza !
    Dzięki !
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jaka gra?
    Kopia?
     
  4. SurFace

    SurFace Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Fifa 10 kopia , ale na innym X360 działa w 100%
     
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Być może Ty masz za stary iXtreme
     
  6. SurFace

    SurFace Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli co ? musiałbym spróbować grę nagrać w jakimś starszym wave ? np. 2 lub 3 ??
    A czy jest możliwość wgrać nowszego Ixtreama ?
     
  7. matheok

    matheok Banned

    Dołączył:
    Październik 4, 2009
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    warto dodać, że ten błąd nie wygląda jakoś strasznie
     
  8. matheok

    matheok Banned

    Dołączył:
    Październik 4, 2009
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    na moje to wina złej lub brak przeróbki.
     
  9. SurFace

    SurFace Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wiem że strasznie nie ale jak mam to zapobiec ?
    I jeżeli to wina tego starego iXtrema to można to jakoś przegrać na nowszy lub chociaż sprawdzić jaki się posiada teraz ?
     
  10. matheok

    matheok Banned

    Dołączył:
    Październik 4, 2009
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    wpisałem twój błąd w google i jakiś ziomko miał twój problem. Potem napisał, że rzeczywiście to była wina przeróbki, bo wizycie z serwisie.
     
  11. SurFace

    SurFace Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak tylko że ja czytałem kilka wersji tego:
    1. Wina przeróbki źle sfleszowany
    2. żle nagrana płyta (dlatego pisze ze na innym chodzi)
    3. Złe wave nagrane na plytce
     
  12. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nie wiesz jaki masz iXtreme?!
     
  13. SurFace

    SurFace Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Właśnie nie ;/ Kupiłem go na allegro już przerobionego i w komplecie miałem parę gierek kopi oraz jedną od kolegi która chodziła normalnie. Natomiast Fifa10 i kiedyś jeszcze Gta 4 ściągnięte z neta były i u kolegi chodzi a u mnie już nie ;/
     
  14. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    sprawdz gry które ci chodzą w abgx360 zobacz jaki mają wave , wtedy dowiesz się jakki masz ixtreme , a gry przerób na taki wave jak w tych grach które ci chodzą i po kłopocie
     
  15. SurFace

    SurFace Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wychodzi że gra jest w Wave 3
    [​IMG]


    czyli co mi polecacie teraz zrobić nagrać na Wave 4 albo może 2 nie mam pojęcia czy starsze czy nowsze czy może na to Active.iso ??

    Doradzicie coś.

    Pozdrawiam ~!
     
  16. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ten log jest z gry która ci chodzi ? jeśli tak to przerób gry które ci nie chodzą na wave 3
     
  17. SurFace

    SurFace Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ta gra jest z gry która mi nie chodzi ;/ Bo tymczasowo tych sprawnych gier nie mam bd je miał koło soboty dopiero.

    A jak tak to co byś polecił przegrać na wave 2 czy 4 jakie jest wieksze prawdopodobieństwo że w trafie ?
     
  18. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    postawił bym raczej że pójdzie ci wave 2 . jakie gry ci chodzą ?
     
  19. SurFace

    SurFace Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    z tych starszych bijatyki cale. Dragon balle i te inne śmieci.
    A jakim programem najprościej jest przerobić z wave 3 na 2 ?
     
  20. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  21. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
Wczytywanie...

Poleć forum