1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem Toshiba satellite c 660

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Lucky Luke, Październik 10, 2011.

  1. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Witam
    Otóż kupiłem lapka toshiba satelite c660, Wziąłem oczywiście bez systemu bo taniej. zainstalowalem swoj win 7 64b, stery ze strony producenta. Wszystko bylo by ok gdyby niekontrolowane zwiechy w różnych momentach. Działo się to prawie od samego początku. Ale mówie coś nie tak z systemem albo ze sterownikami więc format mu. Zainstalowałem wszystko na świeżo... i to samo. Komputer mam od najmłodszych lat więc wiem jak dbać o niego. Używam easy cleaner do czyszczenia dysków, avg jako oprogramowanie antywirusowe więc nie ma mowy o zamuleniu go, Temperatury też są ok!!!
    Lapek ma ze 2 miechy więc jest na gwarancji. Macie jakies propozycję co do usprawnienia mojego sprzętu???

    Info Gdy temat zostanie rozwiązany bądź zainteresowanie nim zniknie zostanie przeniesiony do PC

     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Up
    :d
     
  4. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Oddaj go do naprawy.Gwarancje ma,bo jest nowy.
     
  5. Gonzo7

    Gonzo7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Polska
    mozliwe ze przez avg. ja na jakims asusie kiedys tez takim nowszym zainstalowalem avire i mial wiechy, zainstalowalem eseta i bylo git :D to wiec sprawdz tak :*
     
  6. 65userow

    65userow Banned

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    415
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mało prawdopodobne ale sprawdź czy nie masz bad sectoru na dysku. Oraz czy zdefragmentowałeś go? (ale nie tym windowsowym defragmenterem)
     
  7. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Odkopuje bo zaraz lapa przez okno wyrzucę :) Nie zależy mi na wydajności w ogóle. Co można zrobić żeby nie było tych zwiech ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum