1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem Tryb Menedzerski FIFA 10

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Hubert_kg, Styczeń 18, 2010.

  1. Hubert_kg

    Hubert_kg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 13, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kołobrzeg
    Witam! Od okolo tygodnia mam problem przy graniu w Tryb Menedzerski w Fifie 10. Otoz rozegralem juz prawie caly sezon Lechem Poznan i tydzien temu po zakonczeniu kolejnego meczu przed pokazaniem zawodnika meczu konsola zawiesila mi sie. Wylaczylem ja i sprobowalem jescze raz i znowu to samo. Pozniej zasymulowalem ten mecz i chcialem rozegrac nastepny ale to takze nic nie pomoglo. Pomyslalem ze moze to byc problem z save`m wiec zaczalem nowy Tryb Menedzerski. Okolo 10 pierwszych meczy bylo wszystko ok ale przy nastepnym znowu konsola zawiesila sie w tym samym miejscu. Nie wiem czy to wina plyty czy moze konsoli poniewaz moge nagrac jescze raz fife 10 ale nie wiem czy to pomoze? Na innych grach konsola nie wiesza sie ani podczas grania innych trybow w fifie. Tylko w Trybie Menedzerskim i to zawsze przed pokazaniem zawodnika meczu. Prosze o pomoc!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. arturwiecki

    arturwiecki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2009
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    kosmos
    a masz zainstalowaną fife na dysku
     
  4. Hubert_kg

    Hubert_kg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 13, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kołobrzeg
  5. arturwiecki

    arturwiecki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2009
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    kosmos
  6. stomil-olsztyn

    stomil-olsztyn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 1, 2009
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczytno/Olsztyn
    Heh. źle nagrany obraz. Mi 10 się zawiesza w menadżerskim zawsze jak dostanę czerwoną kartkę. A na oryginale już tego nie ma. Nagraj jeszcze raz i powinno przejść.
     
  7. loszielakos

    loszielakos Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Ja mam identyczny problem z tym trybem menagerskim co Hubert. Przedstawie jak moja wersja wyglada. Gdy pierwszy raz zacząłem grac w tryb menagerski trenujac Polska druzyne, i tak po zakonczeniu pierwszego sezonu jak nic sie nie dzialo to juz w nastepnym same problemy. Dodam ze oczywiscie w skladzie rowniez byla moja Gwiazdeczka :] Pewnego dnia odpalam fifke -> tryb menager (TM) no i gram mecz, po skonczeniu gdy naciskalem opcje DALEJ konsola zawiesila sie ! Problem ponawial sie gdy tylko od nowa gralem mecz a po zakonczeniu ekhh zwiecha. Po kolejnym raziem gdy odpalilem tryb menager poprostu wzialem opcje symuluj mecz gdyz nie mialo sensu dalej grac "recznie" ,poniewaz po zakonczeniu spotkania konsola pewnie by sie zawiesila. A wiec kliknalem symuluj mecz, i tak przez kolejnych kilkanacie spotkan juz pozniej, nie bylo problemow z zawiecha na koncu meczu, az nagle pozniej, wlasnie po ktoryms tam juz spotkaniu trach znowu ten sam problem. No to po tym jak sie zawiesila od razu wniosek SYMULUJ MECZ, ale tym razem gdy chcialem to zrobic i po kliknieciu na ta opcje konsola za raz po tym juz sie zawieszala!. A po ponownym uruchomieniu konsoli i gry przy probie wczytania save'a moja konsolka w trakcie loadinga juz od razu zamarła tak wiec save'a juz nie dalo sie odczytac. No to moja druga przygoda w TM zaczela sie tym razem z inna druzyna rowniez z Virtual Pro. I taka sama sytuacja jak poprzednio pierwszy sezon nic , a juz na poczatku drugiego "bam" po ktoryms tam meczu zwiecha. I taki sam proces jak poprzednio, "SYMULUJ MECZ" i luz mozna bylo grac i rowniez tak samo jak poprzednio pisalem do ktoregos tam juz spotkania dalej gdzie problem znowu wyskoczyl. Powiem teraz tak ze tu juz totalnie nie wiedzialem co sie dzieje poniewaz: podczas pierwszej przygody z TM gdzie rowniez gralem moja gwiazda ktora byla na pozycji srodkowego obroncy (przy ukonczonych na koncu pierwszej przygody TM 57 % wyzwan), tak podczas drugiej przygody z TM moja postac zostala przeniesiona ( przeze mnie oczywiscie ) na pozycje srodkowy pomocnik ofensywny. I tak gdy przy rozgrywaniu TM juz za drugim razem gdy znow zaczely sie problemy ze "zwiecha" przy ostatnim save'ie mialem juz ukonczone 68 % wyzwan. Gdy ktoregos juz razu znow odpalilem Fife ku mojemu zdziwieniu nagle na arenie treningowej widze moja postac ale gdy byla wczesniej na pozycji srodkowego obroncy i procent wyzwan wynosil z powrotem 57 % !. Pozniej natomiast gdy odpalilem juz TM to juz wogole zrobilem sie zielony. Po prawej stronie ekranu gdy zjedziemy na opcje Zarzadzanie druzyna wyswietla sie caly sklad. W moim przypadku widniala tam tylko polowa skladu ( Widac nazwiska i sumy) a innych zawodnikow wogole nie bylo ! ( puste pozycje ) a w miejscu gdzie widnieje SUMA pilkarza byly jakies dziwne liczby typu: -11368 (musial bym chyba scana zrobic zeby pokazac jak to wyglada) ?! Zonk na max, ale gdy chcialem wejsc dalej w zarzadzanie druzyna i obczaic co jest grane konsola niestety ale... zawieszala sie :) I tak skonczyla sie moja druga przygoda i chyba ostatnia z TM :) Ma ktos jakies sugestje co z tym zrobic?. Dodam ze konsola jest zbanowana a gra nie jest zainstalowana na dysku. pozdro.
     
  8. ziombel86

    ziombel86 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2009
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  9. Szweł

    Szweł Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 23, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ho ho, i tu mamy paradoks. osoby, które piszą o dziale "download" są bardzo narażone na warna, a osoby jak ten ograniczony osobnik powyżej, obrażający innych forumowiczów oraz używający wulgaryzmów, już nie. brawa dla moderatorów i adminów!!!

    szok!

    a tak na marginesie TAG!
     
  10. ToMaSz90

    ToMaSz90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2007
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Przemyśl
    Może gdzieś to było ale mam pytanie odnośnie długu w trybie menedżerskim.Czy ten błąd pojawia się losowo po każdym sezonie czy jak trafię na niego np. w 2 sezonie to będę już go miał do końca kariery?
     
  11. lord kamilo

    lord kamilo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Elo, mam identyczny problem, ale nie mam przerobionej konsoli i gram niezarysowanym oryginałem a mimo to nie mogę grać w trybie menedżerskim w czym tkwi problem skoro zdarza się to regularnie.??
    Myślicie że pomoże samo odinstalowanie gry z dysku?
    A może to przez to że ma XBL?

    P.S Jak chcecie możenie mnie zapraszać do znajomych w XBL. Mój tag to: Lord Kamilo PL
     
Wczytywanie...

Poleć forum