1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

[Problem] Udostepnianie internetu przez pc

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez byczku1998, Kwiecień 6, 2013.

  1. byczku1998

    byczku1998 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wrocław
    Witam, moj problem polega na tym, iż po formacie pc mam problemy z xboxlive na konsoli... aby działał internet w konsoli musze i komputer zresetowac i konsole, co jest uciazliwe gdy cos sie robi na komputerze. Po prostu na konsoli gdy biore test jest problem miedzy Xboxem360 a Siecią(kablem ethernet?) lecz zmienilem kabel, a noz sie cos popsul, lecz i tak dalej mam ten problem. Prosze o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. byczku1998

    byczku1998 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wrocław
    @ref

    Nikt naprawde nie moze pomoc :x?
     
  4. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Kup router lub jak masz, wepnij tam konsole i bedzie spokoj.
     
  5. byczku1998

    byczku1998 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wrocław
    Niestety takiej opcji nie mam, router u siosty, a rodzice nawet jakbym chciał nie pozwolą pociagnąć kablem... przed formatem było wszystko git, teraz takie utrudnienia:p
     
  6. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Na xie masz ustawienia auto? Masz zrobione udostepnienie czy mostkowanie ? Jaki windows?
     
  7. byczku1998

    byczku1998 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wrocław
    @up Auto, udostepnianie, Win 7 x64 Home Premium
     
  8. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Jak masz slim to wifikiem. To powino dzialac. Mostowaniem sprobuj.
     
  9. byczku1998

    byczku1998 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wrocław
    Sory ze nie pisałem, ale nie było mnie przy pc :p
    Konsolka jak w profilu Premium, a mostowanie jak ustawic?
     
  10. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
Wczytywanie...

Poleć forum