1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem: Update

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dawiddox, Luty 7, 2012.

  1. dawiddox

    dawiddox Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 29, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Problem: Gry wymagają aktualizacji lt+ 2.0

    Witam, jest to mój pierwszy post i nigdy wczesniej nie miałem doczynienia z konsola.
    Wiec tak kiedy odpalam najnowsze gry jak bf3 lub mw3 wyskakuje komunikat o aktualizacji "Gra wymaga aktualizacji która nie została znaleziona" pewnie powiecie że mam starą przeróbkę natomiast mam Assassin's Creed Brotherhood a chodzi podobno tylko pod lt+ 2.0.
    Co robić ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kurdak

    kurdak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2012
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Masz starego Dasha ;]
    Jeśli masz przeróbkę LT 3.0 to aktualizuj Dasha do najnowszego, jeśli masz starszą, to czekaj na odpowiedz kogoś innego ;]
     
  4. dawiddox

    dawiddox Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 29, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam raczej 2.0 bo przerabiałem pół roku temu :)

    btw. Dash 2.0.12625.0
     
  5. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Jeżeli masz 2.0 to możesz śmiało wgrac 2.0.13604

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
  6. dawiddox

    dawiddox Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 29, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A dasz link do jakiegoś tutoriala i link do tego dasha ?

    Jeżeli zaktualizuje dasha to problem zniknie ?
     
  7. dawiddox

    dawiddox Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 29, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pewne jest to że mam 2.0 ?

    Ponieważ boje się oto że jak zaktualizuje dasha to mi usunie przeróbkę.
     
  8. fifi88

    fifi88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    396
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielawa
    jak masz 2.0 to sobie zaktualizuj dasha z plyty z gra postępuj tak jak pisze, zeby aktualizowac. Jesli natomiast nie masz 2.0 tylko cos starszego to dash Ci wywali przeróbke. Jesli się mylę to proszę mnie poprawic.
     
  9. dawiddox

    dawiddox Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 29, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Właśnie uruchomiłem Mortal Kombat to znaczy że mam 2.0 ?
     
  10. fifi88

    fifi88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    396
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielawa
    Spróbuj jakąs nowsze gre typu fifa12, battlefield3, cod mw3, batman
     
  11. dawiddox

    dawiddox Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 29, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czytaj pierwszy post.
     
  12. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    te co wymieiles i tak nie pojda na tym dashu co ma i beda wolaly o aktualke

    assasin idzie na lt 1.1 kiedy klocek byl przerabiany masz klucze do napedu??
     
  13. fifi88

    fifi88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    396
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielawa
    no tak, ale jak zaktualizuje tego dasha, i ma lt+2.0 to przeciez mu przerobki nie wywali. po aktualizowaniu tego dasha gry zaczną dzialac prawidlowo.
     
  14. dawiddox

    dawiddox Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 29, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie mam kluczy dlatego boję się cokolwiek robić, o ile wiem ten który przerabiał mi konsolę dawno się wyprowadził i w okolicy nikt raczej nie przerabia.
     
  15. Rob1N_PL

    Rob1N_PL Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    1854
    Polubienia:
    224
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Nie. Na starszej przeróbce też go odpalisz.
     
  16. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala

    z tym dashem watpie ze masz lt.2.0 raczej bedziesz mial lt 1.1 i wywali przerobke,takze bym sie wstrzymal na Twoim miejscu:)
     
  17. fifi88

    fifi88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    396
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielawa
    wg mnie bez instalacji nowego dasha i tak w te gry nie pograsz. Ewentualnie poszukaj sobie kogos w okolicy kto Ci ponownie przeboi jesli aktualizacja wywali przerobke, albo kogos z forum. Dodatkowy plus nowej przerobki to taki ze mozesz sobie juz wrzuci LT+3.0 i dasha 14699
     
  18. dawiddox

    dawiddox Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 29, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Flash napędu jest skomplikowany? Jakie jest ryzyko że coś pójdzie nie tak ? Gdzie dostanę klucze ?
     
  19. fifi88

    fifi88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    396
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielawa
    a jaka to konsola ?? jaki masz naped w srodku ???
     
  20. dawiddox

    dawiddox Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 29, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Arcade, jak sprawdzić napęd ?
     
  21. fifi88

    fifi88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    396
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielawa
    Scigasz przedni panel i sprawdzasz po kolorze kabli.
    [​IMG]
     
Wczytywanie...

Poleć forum