1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem w forzie 4

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez BobeRo, Maj 7, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. BobeRo

    BobeRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Milicz
    Witam. mam problem w Forzie motorsport 4...
    mienowicie doszedlem do 7 sezonu i przy 3 wyscigu nie wpuszcza mnie to wyboru zawodow :( i pokazuje sie komuniktak, ze zadne z moich aut nie spelnia wymagan zawodow czy cos takiego...
    co mam teraz zrobic?
    w garazmu mam auta z klasy A, S, C, B...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    Załatw sobie 2010 chevrolet corvette grand sport.
     
  4. BobeRo

    BobeRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Milicz
    ok, dzieki ;)

    kucze... torche kicha z tym, ze nie moglem w zaden inny sposob podejrzec jakie auto tam potrzebuje ;/
     
  5. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    Podświetl Event i wciśnij X.
     
  6. BobeRo

    BobeRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Milicz
    ale ja nie moglem wlasnie tak zrobic...

    jak odpalalem Forze, wchodzilem w "Rozegraj Karierę" następnie "Ścigaj się" -> "Tryb Word Tour" to od razu pokazywal mi sie komunikat, ze nie posiadam w garazu auta ktorym moge wziac udzial w zawdoach...
    wiedzialem tylko na jakim torze bedzie wyscig, nic wiecej ;/
     
  7. maxankazuya

    maxankazuya Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2012
    Posty:
    836
    Polubienia:
    95
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    jakos wszyscy moga tylko Ty nie ?! ;) coś mącisz...
     
  8. BobeRo

    BobeRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Milicz
    teraz jak mam auto to juz moge... ale wczesniej mialem z tym problem ;/

    jak bym nie mogl to bym nie zakladal nowego tematu...
     
  9. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    Rozumiem że problem rozwiązany? jeżeli nie to proszę o PM.

    Temat zamykam.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum