1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem,w którym momencie?

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez InPirats, Grudzień 18, 2009.

  1. InPirats

    InPirats Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    640
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    Witam mam taki problem a zarazem pytanie,chodzi mi oto,że jak mam wszystko podpięte pod ck3 i tak w punkcie flashowania jak trzeba wysunąć tackę to wiem wciskam on i przycisk eject i tacka się wysunie ale żeby wsunąć do połowy to wystarczy ck3 wyłączyć czy musi być włączone,ino wypiąć kabel zasilający od napędu i wsunąć tackę i ponownie podpiąć czy tylko wziąć przycisk z on na off?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. InPirats

    InPirats Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    640
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    ponawiam prośbę o odpowiedz.
     
  4. FireBall

    FireBall Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nie znam sie na tym ale kiedys widzialem poradnik flashowania liteona i koles odpial kabel od napedu wsunal tacke do polowy i podpial
     
  5. InPirats

    InPirats Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    640
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    aha spoko o taką odpowiedz mi chodziło,bo nie wiedziałem czy wystarczy odpiąć kabel od napędu(zasilający) czy wyłączyć xecuter wsunąć i włączyć.
     
  6. NaPeK

    NaPeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    341
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    wcisnac wsuwanie i wylaczyc ck3 masz na nim przycisk to po co z kablami chcesz kombinowac...
     
  7. InPirats

    InPirats Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    640
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    aha to spoko,bo z początku też o tym myślałem ze ino na ck3 przycisnąć z on na off i wsunąć tackę do polowy i następnie nacisnąć on i git.
     
  8. Szemron

    Szemron Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wlaczasz, wysuwasz, wylaczasz, wsuwasz do polowy, wlaczasz i git :D.
    Kurde a ja mam Litka z FW 83850C i musze sprzedac ck3... bo tak nie przerobie ;/ .
     
  9. InPirats

    InPirats Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    640
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    aha spoko to już teraz wiem co i jak.
     
Wczytywanie...

Poleć forum