1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem w sprawie Xbox'ów 360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Sonaric, Kwiecień 23, 2010.

  1. Sonaric

    Sonaric Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam pewien problem, ponieważ posiadam dwie konsole Xbox 360 jedną nową a drugą starą. W starej wystąpił problem czerwonego pierścienia i w ogóle nie chce się załączyć (konsola jest przerobiona chipem). Czy mógłbym zainstalować ten chip w nowym Xbox'ie ?

    Ps. Czy jest jakaś szansa, że stara konsola będzie działać ?

    Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Joy5593

    Joy5593 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2010
    Posty:
    111
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bukowno
    ROD'a mozna naprawic :) ale wątpie czy to juz jest opłacalne, a ta nowa konsole to masz na plycie Jaspera ? Bo jesli tak to starą sprzedać na cześci a zająć się nową. ROD'a nie opyla sie naprawiac bo prędzej czy pózniej znow sie pojawi.

    A co do przerabiania to nic ci na ten temat nie powiem bo sie nie znam. :>
     
  4. Serwis24lw

    Serwis24lw Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2010
    Posty:
    150
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jakim chipem ? Mowisz o przerobionym napedzie ?

    Mozesz przelozyc naped, lecz wczesniej musisz zczytac klucz z napedu z nowej konsoli i wczytac go do tego sflasowanego.

    Rownie dobrze mozesz przeflashowac poprostu naped w nowej konsoli.
     
  5. Serwis24lw

    Serwis24lw Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2010
    Posty:
    150
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jakim chipem ? Mowisz o przerobionym napedzie ?

    Mozesz przelozyc naped, lecz wczesniej musisz zczytac klucz z napedu z nowej konsoli i wczytac go do tego sflasowanego.

    Rownie dobrze mozesz przeflashowac poprostu naped w nowej konsoli.
     
  6. Sonaric

    Sonaric Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dzięki Joy5593 masz rację bo skoro już mam nowego Xbox'a to po co naprawiać starego (chociaż chciałem go opylić w całości :D )

    A ty Serwis24lw nie wiem czy wiesz ale w Xbox'ach 360 nie tylko się flaszuje napęd ale też można przerobić jak w PS2 przez chip.

    Dzięki jeszcze raz :D

    Pozdrawiam
     
  7. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    O boże, te czipy to stary złom.Wywal to na najbliższy śmietnik nic nie warte.
     
Wczytywanie...

Poleć forum