1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem w trakcie odczytu firmware

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez juzer, Grudzień 14, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. juzer

    juzer Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Znajomy mi wysłał poradnik który robi się przez dosflasha. I gdy program prosi o nazwy dla 5 plików (inquiry.bin, identify.bin, key.bin, dummy.bin, enckey.bin), to po wpisaniu pierwszych czterech zamiast pojawienia się enckey.bin wyświetla mi się "On which COM-Port is your serial cable connected? Type [1], [2]. [3]. [4]" a obojętnie jaką liczbę wpisze wyświetla się "Can't get inquiry data!"
    Proszę o szybką pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    jaki masz naped? przerobiony? jak tak to jakim ixtreme?
     
  4. juzer

    juzer Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam napęd Benq i aktualny firmware to LT 1.2 lub 1.1 nie wiem dokładnie
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    sprawdz dobrze bo jak wola o inquiry to wychodzi ze masz liteona. Chyba ze masz spoof.
     
  6. juzer

    juzer Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sprawdziłem, mam białe kabelki i napis Benq na napędzie. Co mam zrobić żebym mógł odczytać fw?

    proszę pomóżcie :)
     
  7. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
  9. juzer

    juzer Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki za pomoc wam, udało mi się załatwić sprawę Jungleflasherem
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum