1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem Wolfenstein

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez muniek110, Sierpień 31, 2009.

  1. muniek110

    muniek110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2009
    Posty:
    97
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdynia
    Witam
    Mam taki problem. Poszedłem se zrobić upgrade na 1.6 ale zapomniałem wyjąć płyty. Jednak kolo powiedział że nie ma sprawy. Prywatnie kolo przerabia jednak ma kupe pozytywów. No to wracam na chatę odpalambionic comando działa. Odpalam Call of Juarez działa. Odpalam Wolfensteina dochodze do momentugdzie ze ścieków wchodzi się po drabinie i tam czeka 2 typiarzy i po prawej jest mp40. Od tego momentu 30s i sie robi black screen ale po naciśnięciu przycisku xbox wyświetla mi się okno. Więc to nie zwiecha. Wracam do dashboarda i proboje 3 razy i tak za kazdym razem. Kolega u siebie odpalił (dysk + liteon) i działa. Dodam że mam benq.
    POOOMOCY
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Mi$^

    Mi$^ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Halemba
    jeśli wcześniej posiadałeś iXtreme mniejsze od 1.51 to znaczy że musiałeś modyfikować gre(wave 3 = 1.51 & 1.6) żeby była kompatybilna z twoim extreme i przypuszczam że to dlatego :p jeśli gra nie była modyfikowana to możliwe iż coś w upgrade jemu nie wyszło :pP
     
  4. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    jakby modyfikował to by mu sie nie odpalia w ogole....
     
  5. muniek110

    muniek110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2009
    Posty:
    97
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdynia
    nic gra nie była modyfikowana bo kolo tez ma 1.6
    upgradowałem z 1.5
    @up
    no właśnie. inne gry na 1.6 mi chodzą
     
  6. Qsh

    Qsh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    3city
    No ale ja nie nagrywałem na dysk, może problem tkwi w twoim napędzie?
     
  7. muniek110

    muniek110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2009
    Posty:
    97
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdynia
    wez jachu ciebie nikt nie pytał
    twoje zdanie znam. czekam na podpowiedzi innych.
    po za tym gdyby problem tkwił w upgradzie to by żadna gra na 1.6 nie poszła nie?
     
  8. muniek110

    muniek110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2009
    Posty:
    97
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdynia
    dobra chiba se rozwiazałem.
    chodzi z grubsza o to ze ja mam benq a kolego liteona. ze zle sie nagralo ale liteon ma czulszy lazer i u niego czyta. bo mi sie to menu glowna przycinala wiec chyba o to chodzi. nagram na verbatimce i dam znac.
     
  9. mat01

    mat01 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2009
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Mam problem. otoz jestem w misji w szpitalu i mam walke z tym wielkim potworem. Jak rozwalic te machine po rozwaleniu wszystkich kolumn?
     
  10. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Rozwalisz wszystkie kolumny machina sama padnie.:)
     
  11. mat01

    mat01 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2009
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ale jak te kolumny sa rozwalone to sie wyswietla Destroy Veil Portal czy jakos tak
     
  12. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    To nie wiem ja rozwaliłem wszystkie kolumny i boss pokonany wiec może nie rozwaliłeś ich do końca?
     
  13. gangster6669

    gangster6669 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2007
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mirsk
    Ja rozwaliłem te kolumny za pomocą potwora, stawałem za kolumnami a potworek w nie wbiegał i tak z każdą.
     
  14. mat01

    mat01 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2009
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    no tak, kolumny rozwalal potworek a potem nowy rozkaz sie pojawil zeby zniszczyc machine. Zobacze moze po kilku sekundach sie rozwala sama
     
  15. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    No tak nie od razu tylko po paru sekundach sie rozwali.
     
  16. yokus

    yokus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Może spróbuj sam rozwalić te kolumny ;)
     
  17. mat01

    mat01 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2009
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A czym mozna je samemu rozwalic?
     
  18. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Nie da się chyba. Trzeba naprowadzać tego bossa na nie. Jak rozwalisz wszystkie 4 to po paru sekundach powinno wszystko się rozwalić i będziesz musiał z stamtąd uciekać.
     
  19. mat01

    mat01 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2009
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  20. yokus

    yokus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Zajedwabista gra co nie?? :)
     
  21. mat01

    mat01 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2009
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie jest zla, a co?
    BTW
    kiedy nowy numer 360stopni? :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum