1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem wyrabianie trialu golda na MHF

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez byczku1998, Grudzień 25, 2012.

  1. byczku1998

    byczku1998 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wrocław
    Witam.

    Mój problem polega na tym, iż jak już załoze nowe konto sciagne gre itd. przepisze znaczki to wyskakuje strona ta co powinna(jest linijka XBOX360 live i pod ta linijka tez cos z xbox360) lecz zamiast kodow mam takie kremowe linijki. Moge dodac ss(niewiem czy na tym forum dla mnie- nowego jest mozliwosc dodawania odnosnikow).

    @EDIT

    Kurde.... 23.12.12 jeszcze dzialalo.... akurat chcialem sobie pograc... mam prosbe moglby ktos jak posiada podzielic mnie takim kodem, zastanawiam sie nad kupnem na 3 miechy, bym w BF3 zobaczyl jak sie gra :p
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Sharky7040

    Sharky7040 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wczoraj chciałem zrobić trial, no to wpisuje kodzik i pojawia mi się mały kremowy prostokącik. Czyżby kody się skończyły ? Robiłem 3 konta i to samo
     
  4. PokerFacowaty

    PokerFacowaty Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2012
    Posty:
    408
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    Panowie chyba się kody skończyły (wcale im się nie dziwię), ale są jeszcze na Allegro. 48H kosztuje 1,80zł bodajże. Na allegro znajdziecie też jeszcze stare na 14 dni, jeśli jeszcze są to chyba po ok. 5 - 7 zł.
     
  5. byczku1998

    byczku1998 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wrocław
    Nie fajnie.... Dobra trzeba kupić ten trial = ) Mam nadzieje, że to wróci, a z drugiej strony może nawet lepiej, mniej takich "darmozjadow" :p
     
  6. adamk4

    adamk4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    136
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stalowa Wola
    Wszystko działa dalej. Nie piszcie głupot:smug:
     
    1 osoba to lubi.
  7. byczku1998

    byczku1998 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wrocław
    adamk4

    Jak działa to ci dam +( czy jak tutaj nazywacie, nowy jestem :p)

    Dam za jakies 10 min edit

    @EDIT

    Działa juz, do zamkniecia =)

    @down


    było to od wczoraj ok.20 :)
     
  8. cder

    cder Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    76
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    sochaczew
    u mnie też działa,może to było chwilowe
     
  9. byczku1998

    byczku1998 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wrocław
    Odswiezam aby ponownie zadac pytanie czy tylko ja nie moge wyrobic, bo znow nie pokazuje sie, tylko jakas strona... a chcialem w BF3 poorac :D

    @Edit

    Dobra działa.... Gra ktos tu w Bf'a? bo nudno tak na randomowych serwach :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum