1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem x XBOXEM 360 po podłączeniu KINECTA !!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bartezo03, Grudzień 18, 2012.

  1. bartezo03

    bartezo03 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam !!! Posiadam konsolę XBOX 360 od ponad roku. Zaraz po zakupie oddałem ją do serwisu w celu przerobienia. Wczoraj zakupiłem w sklepie nowego KINECTA z grą KINECT ADVENTURES. Po podłączeniu sensora konsola prosiła o aktualizacje, co oczywiście zrobiłem z myślą, ze wymagane jest to do prawidłowego działania KINECTA. (Konsola nie była podłączana do internetu). Po ustawieniu sensora gra dołączona do zestawu działała bez zarzutu i nadal działa. Problem w tym, ze sciągnąłem sobie grę DANCE CENTRAL 3, wypaliłem na płytkę i gra nie działa ... Co mnie troche zdziwiło. Postanowiłem sprawdzić czy zwykłe gry (tj. nie pod kinecta) działaja. Co sie okazało ?? Normalne gry, które przed zakupem kinecta działały teraz nie działają. Jestem załamany ... Czyżbym usunął przeróbkę ?? Proszę o POMOC !!!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. AHC

    AHC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2010
    Posty:
    357
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polkowice
    Jak miałeś starego dasha, to aktualizacja wywaliła Ci przeróbkę.....
    Tak to już jest....

    Pozdro !
     
  4. bartezo03

    bartezo03 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Owszem interfejs konsoli sie nieco rózni od starego. Czyli nie zostaje mi nic innego jak oddac konsole do ponownej przerobki ??
     
  5. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Na to wychodzi.
    Orientujesz się może, jaką wersję dashboardu oraz przeróbkę wtedy miałeś?
     
  6. bartezo03

    bartezo03 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    O dashu nie mam pojecia, a z tego co mi wiadomo to przerobka byla dosc stara ... Bodajze ixtreme 1.6 cos takiego ...
     
  7. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    no to na 100% dash niższy niż 13146 był, napęd się przefleshował podczas aktualizacji. Znowu masz oryginalną konsole.
     
  8. bartezo03

    bartezo03 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli nie zostaje mi nic innego jak ponownie ja przerobic ?? No dobrze, a co jesli znowu wyskoczy aktualizacja od KINECTA ??
     
  9. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Nic żadna aktualizacja już nie cofnie przeróbki
     
  10. aasci

    aasci Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    bartezo03 mam podobny problem. jakieś 2 lata temu dałem do przerobienia konsolke i teraz kupiłem kinecta, wszystko działało do czasu jak dzieciaki prawdopodobnie nacisneły podczas wgrywania gry aktualizację i wszystko przestało działać. Czy muszę znowu coś przerabiać czy wystarczy coś wgrać? Konsolka nie jest pod netem.Pozdrawiam i liczę na szybką pomoc...
     
  11. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    pewnie konsola do ponownego przerobienia....
     
Wczytywanie...

Poleć forum