1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem XBL

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez sz3upak, Czerwiec 5, 2010.

  1. sz3upak

    sz3upak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 5, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    pomocy!nie mam polaczena XBL.problem po zmianie operatora(wczesniej dzialalo normalnie)(Polaczenie router-konsola) mianowicie gdy w ustawieniach sieci mam ustawione na auto znajduje IP itd. laczy z siecia ale nie laczy z XBL.po wpisaniu PPPoE czyli jak mysle moj Tag gracza i haslo,niewidzi IP i nie laczy z niczym(konsola nieprzerobiona)mysle o przywruceniu ustawien fabrycznych konsoli i wyczyszczeniu dysku zaczac wszystko od nowa ale niewiem czy to pomoze i niewiem jak przywrucic ustawienia fabryczne.prosze pomocy syn mnie zameczy
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Po 1 ppoe to są dane od dostwcy internetu. Więc nie wpisuj tam nic jak nie dostales. Po 2 jak testujesz połączenie xbl to co ci pokazuje? Nadaj na sztywno ip dla konsoli w ustawieniach i zobacz czy jak podlaczysz kompa to działa bo jak na kompie net jest to nie ma bata żeby nie działało.
     
  4. Gumis1985

    Gumis1985 Banned

    Dołączył:
    Luty 10, 2010
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków, PL
    Ewentualnie, nie wiem jaka jest Twoja sytuacja, ale jeżeli router należy do operatora a nie Ciebie może masz zakupiony abonament do netu na jeden adres IP przydzielany przez router, jeden adres MAC karty.. konsola ma inny MAC niż karta WLAN/LAN w Twoim PC i stąd problem.. to tak informacyjnie gdyż nie wiem jak to dokładnie u Ciebie wygląda.
     
Wczytywanie...

Poleć forum