1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem xbl

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Marcus Finix, Czerwiec 7, 2010.

  1. Marcus Finix

    Marcus Finix Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 7, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema !
    Mam pytanko wie ktoś może jak rozwiązać mój problem ?
    Podłączyłem konsolę do modemu.Xbox niemoże się połączyć z internetem ponieważ niemoże ustalić adresu ip.
    Proszę o pomoc !!
    Operator sieci: Dialnet(adres ip zmienia się co 24h)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. magiks33pl

    magiks33pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    139
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jak wejdziesz w zakładkę sieć to ustaw na ip automatyczne i skonfiguruj tą drugą zakładkę gdzie wpisuje się hasła usług internetowych wpisz te z dialogu
     
  4. Marcus Finix

    Marcus Finix Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 7, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak robiłem i ciągle ten sam problem się pokazywał
     
  5. magiks33pl

    magiks33pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    139
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ja mam przez router linksysa w tp a u kolegi jego konsolę podłączaliśmy właśnie na linii w dialogu i zadziałał.Może karta w x padła?Jak masz kompa to spróbuj do niego podłaczyć x i włączyc wmp i zobacz czy go wykrywa w przesyłaniu danych strumieniowo
     
  6. Marcus Finix

    Marcus Finix Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 7, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Właśnie niemoge podłączyć go do kompa,bo niemam drugiego wejścia gniazda internetowego.
     
  7. Marcus Finix

    Marcus Finix Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 7, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Komputer i xbox nawzajem się wykrywają.
     
Wczytywanie...

Poleć forum