1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

PROBLEM!! Xbox 360 Napęd nie działa 'Otwórz DvD' Pomocy

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez sebasti12, Wrzesień 29, 2011.

  1. sebasti12

    sebasti12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 31, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich mam taki problem mój xbox360 'Przerobiony' od kilku dni nie mogę żadnej gry odczytać jak włożę płytę do napędu to pisze mi po chwili 'Otwórz DvD' i jak dam 'A' to czarny obraz i logo Xbox360 jak przy włączeniu konsoli więc miałem jeszcze jednego xboxa i tam też był napęd Benq taki sam jak w tej konsoli więc wiozłem z aktualnego xboxa który napęd nie działał poprawie wiozłem i w jungleflasher wziołem Dvd Key i dałem do mojego starego napędu no i wsadziłem powrotem i włożyłem płytę i to samo 'Otwórz DvD' lub po ang: 'Open DvD' czy ktoś wie co się stało ? proszę o pomoc bo jutro wychodzi FIFA 12 a na nią już czekam bardzo długo.. :mad:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Poza tym, że wgrałeś klucz musisz jeszcze wgrać lt. Polecam poćwiczyć pisanie.
     
  4. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12070
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Daj to komus kto sie zna hehe

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  5. sebasti12

    sebasti12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 31, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sory za pisownie ale w polsce nie mieszkam i prawie sie nic nie nauczylem bo w polowie 2klasy wyjechalem no a do tematu wgralem lt+1.9.1 to co innego moze byc pszyczyna ?

    ++

    Heheehe ja to nie pierwszy raz robie tylko jakis 20 jak nie lepiej.... tak ze znam sie na tym ale nigdy cos takiego jeszcze nie mialem..
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    hmm 20 razy no to masz doswiadczenie straszne a rozwiaznie takie proste:p
     
  7. sebasti12

    sebasti12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 31, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Proste to znaczy ? co trzeba zrobic bo goscu od kturego kupilem go pszerabial moze on cos ****.. moze dal zly DvD key. Tigrateam to co moze byc nie tak twoim zdaniem ?
     
  8. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    na pewno pojawia sie "open dvd" ? ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum