1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem Xbox 360 SLIM ERROR E82 Pomocy !!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mYmekk, Sierpień 4, 2015.

  1. mYmekk

    mYmekk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2015
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam , wczoraj kupiłem kabel hdmi , podłączyłem go wszystko normalnie działało , grałem sobie do wieczora , leczy gdy chciałem pograć tak o 22 , włączyłem xboxa , gdy grałem w gre , obraz zaczął dziwnie mrugać i się psuć , postanowiłem zresetować xboxa , gdy go włączałem wyskoczył mi komunikat o błędzie Error E82 , dodatkowo , dioda xboxa świeci się na czerwono nie na zielono , zauważyłem że gdy nie mam podłączonego kabla hdmi do xboxa , dioda świeci się na zielono , nie wiem co mam robić , próbowałem też z kablem AV ( tego oryginalnego z xboxa ) lecz też taki sam problem . Proszę o pomoc . Z góry dziękuje i Pozdrawiam .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wojek_gacek

    wojek_gacek XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2008
    Posty:
    661
    Polubienia:
    151
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    BB
    jak masz w tym xboxie dysk twardy to spróbuj nim poruszać... a jak nie to odłącz go całkiem i zobacz czy się konsola włączy normalnie
     
  4. mYmekk

    mYmekk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2015
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Odłączałem dysk twardy ( 250 gb ) kilka razy i nic nie zadziałało , bez dysku również nie działa .
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Padł procek

    Wysłane z mojego SM-N7505 przy użyciu Tapatalka
     
  6. mYmekk

    mYmekk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2015
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jesteś pewny tego na 100 %???
     
  7. mYmekk

    mYmekk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2015
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    A istnieje jakieś inne wytłumaczenie tego błędu? Jakieś rozwiązanie?
     
  8. kuleczka91

    kuleczka91 Dziewczyna Dziewczyna Xbox One Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2014
    Posty:
    3262
    Polubienia:
    1860
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Kobieta
    Akir siedzi w konsolach już nie pierwszy rok, więc raczej się nie myli :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum