1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem xbox 360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez peter1234, Kwiecień 3, 2010.

  1. peter1234

    peter1234 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    niewiem czy w odpowiednim dziale pisze ale jestem nowy i jak nie tu pisze to sorki ale chcialem o cos zapytac moze mial ktos podobny problem i mi pomoz mam konsole xbox 360 elite przerobiona i ostatnio nagralem sobie battlefield bad company2 i kiedy wloze plyte wyskakuje tylko napis xbox 360 i nic sie niedzieje a u mojego kumpla ta gra dziala moze ktos mial taki problem i wie o co chodzi?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. thomasho

    thomasho Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2009
    Posty:
    303
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    dobry dział

    jaki masz iXtreme? najwidoczniej musisz miec nagraną płytę z Active.Iso

    jest to taki aktywator, wkładasz najpierw płytę aktywacyjną, wciskasz A, wyjmujesz i wkładasz płytę z grą :)
     
  4. Dragsiu

    Dragsiu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    240
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Gra niedopasowana do firmware napędu?
     
  5. thomasho

    thomasho Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2009
    Posty:
    303
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  6. peter1234

    peter1234 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzieki za wszystko ale mam jeszcze jedno glupie pytanie jak sprawdzic jaki mam napę w xbox bo niemam nigdzie papierow ani nic
     
  7. vz4

    vz4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
  8. peter1234

    peter1234 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    naped juz wiem jaki mam ale znowu mam problem bo nigdzie nie moge znajsc
    BenQ iXtreme 1.6 Activate.iso bo te na stronie juz wygasly wie moe ktos gdzie to jeszcze moge znajsc
     
  9. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    jest jedno activate do wsyztski9ch napedow wiec sciagnij obojetnie ktore.
     
  10. thomasho

    thomasho Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2009
    Posty:
    303
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    śćiągnij dla LiteOna
     
  11. peter1234

    peter1234 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ej mnie przesladuje jakies fatum nigdzie nie da sie pobrac moze ktos wstawic to actiwe .iso bo sie wykoncze chyba
     
  12. peter1234

    peter1234 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sorki ze pisze z nowu i temat pod tematem ale mam taka prosbe czy mogl by ktos jak zna podac linka do jakiegos dzialajacego ixtreme 1.6 activate .iso bo nigdzie tego nie moge znajsc a jak jest to juz linki spalone
     
  13. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
  14. peter1234

    peter1234 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sorki ze znowu pisze ale sciagnolem to activate z tad RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting i nagralem to na plyte i niechce dzialac jak to musze zrobic bo juz niewiem jak to rozpakowuje pisze activate.iso i drugi plik RedMe.txt nagrywam to na plyte i nic jak to zrobic
     
  15. thomasho

    thomasho Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2009
    Posty:
    303
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ty mi tu nie sorkuj tylko pisz śmiało. Nagrałeś na płytę Double Layer?

    nagrywasz sam obraz płyty! jak nagrasz, odpalasz w Xie, bierzesz odtworz DVD czy co tam wyskoczy, pokażą się napisy w różnych językach na białym tle. Wyjmujesz płyte i wkładasz płytę z grą
     
  16. lozo55

    lozo55 Użytkownik Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    259
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sulecin, Poland
    musisz inaczej nagrac przez img burn, w poradnikach jest ...
     
  17. peter1234

    peter1234 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ooo kurde nie na tej plycie nagrywalem ale dowalilem juz smiga dzieki wielkie za pomoc
     
  18. pawel4321

    pawel4321 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja mam to samo tylko teraz to juz wszystko wiem po tym temacie a moze mi ktos powiedziec jakiego mam ixtrime bo niewiem a wiem tylko ze konsola byla przerabiana w kwietniu 2009
     
  19. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    to 1.6
     
Wczytywanie...

Poleć forum