1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem xbox 360

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez szybkus, Wrzesień 29, 2010.

  1. szybkus

    szybkus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam problem wymieniłem ps3 slim 250gb na xbox slim 250gb z grą gta 4,cod mw obie gry mają spadki fps raz już mi się zawiesił czy te spadki fps mogą/mają coś wspólnego z telewizorem tak czy nie bo nie wiem czy oddać konsole do serwisu
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. freeq_

    freeq_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    243
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kędzierzyn-Koźle
    W gta 4 jest to całkiem pospolite niestety... o CoD'zie nie mogę się wypowiedzieć, ale to po prostu sprzęt nie wyrabia, z Twoim TV wszystko w porządku ^
     
  4. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    telewizor jak tu kolega wspomnial nie ma nic do rzeczy, to konsola nie wyrabia, o ile spadek plynnosci w gta 4 to norma bo pod tym wzgledem ta gra jest do **** to zwiechy moga juz swiadczyc na niekorzysc konsoli
     
  5. Pytka321

    Pytka321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    tczew
    Ja na tej konsoli grałem prawie 2 miechy i ani razu się nie zawiesiła ani też przegrzała a grałem i z płyt i z hdd więc dziwią mnie problemy kolegi , może niech użytkownicy slimek się wypowiedzą?? czy ktoś miał podobny problem ?? bo ja takowego w tej konsoli nie zauważyłem hmm ps. czytałem też że zawsze jak się gra z płyty to mogą być spadki fps z powodu wolnego wczytywania tekstur i na to nie ma rady tak już jest po prostu trzeba grać z dysku na moje
     
  6. grochos

    grochos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zaraz pewnie zostane zjedzony przez modow, ale nie wiem gdzie moge zadac swoje pytanie?:( gdyz swojego tematu zalozyc nie moge, a temat pytania od swiezakow , jest zamkniety. jednak sproboje.

    Zakupilem konsole slimke 250Gb, dzisiaj przyszla pytanko brzmi, czy jest jakas mozliwosc ze dysk jest od nowosci nie podlaczony i ze trzeba go jakos uruchomic? instrukcje mam oczywiscie w kazdym jezyku procz polskiego. Poprostu chodzi mi o to, ze jest tam napisane, nie masz konta/profilu (cos takiego), czy chcesz jezalozyc? tak oczywiscie. klikam i wyskakuje zebym podlaczyl jakis nosnik, badz dysk zewnetrzny, a w czyms tam jeszcze pisalo nie wystaraczjaco miejsca na dysku, podlacz chociaz pamiec 128mb, o co chodzi? na kartoniku pisze jak byk 250Gb. czy mogl by ktos pomoc? czy poprostu konsola odrazu na reklamacje?
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    wejdz w ustawienia konsoli -> pamiec i zobacz czy widac urzadzenia pamieci. jak toak to kliknij zoltym i sformatuj
     
  8. grochos

    grochos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    "nie znaleziono urzadzen pamieci masowej" :(

    kiedy chce stworzyc profil, wyskakuje komunikat: Aby utworzyc profil na tej konsoli, podlacz karte pamieci lub przenosne urzadzenie pamieci masowej i wybierz opcje kontynuj...

    :(
     
  9. Art.13

    Art.13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    314
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Miasteczko śląskie
    to wyjmij i włóż na nowo dysk na pewno zadziała.
     
  10. szybkus

    szybkus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja chce uzyskać odpowiedź a tu się robi inny temat ....
    @edit czy porysowana płyta może się przyczyniać do spadków fps bo jest strasznie porysowana od gta 4 i gears of wara 2
     
  11. KrystekxDD

    KrystekxDD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    314
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    tak porysowana plyta moze sie przyczyniac do tego typu spadkow poniewaz laser ma problem z odczytaniem co sie na tej plycie znajduje...
     
  12. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Tak samo kosnola może sie zawiesić normalne. Co do problemu kolegi z brakiem dysku otworz klapke i sprawdź czy jest dysk jest.
     
  13. Konrad Mrok PL

    Konrad Mrok PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Solec Kujawski
    Zainstaluj grę na dysk, po to masz te 250GB wolnego miejsca żeby się nie martwic o spadek fps podczas grania.
     
  14. freeq_

    freeq_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    243
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kędzierzyn-Koźle
    Dokładnie, instalacja gry na HDD zwiększa komfort gry, jednak czasem, zdarzają się spadki klatek, co w nowszym grach jest już raczej nie uniknione, lecz, myślę, że gdyby twórcy lepiej optymalizowali swoje gry, to było by dużo lepiej...
     
Wczytywanie...

Poleć forum