1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem xbox live

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kamo97, Kwiecień 28, 2013.

  1. kamo97

    kamo97 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam problem, a mianowicie od paru dni próbuję założyć nowe konto na konsoli xbox. Konto jest założone, następnym krokiem jest założenie konta xbox live. Kiedy już to zrobię, pokazuje mi się moja nowo otrzymana nazwa i kiedy chce się zalogowac na profil powstaje komunikat: potrzebne jest zalogowanie do konta Microsoft. Podaję e-mail oraz hasło użyte wcześniej i za każdym razem mam komunikat, że hasło lub e-mail jest nieprawidłowy
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    na xbox.com załóż i zrób na xie pobierz konto. I powino grać.
     
  4. kamo97

    kamo97 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    podczas pobierania profilu zawsze pokazuje mi: przepaszamy, w tej chwili nie mozna pobrać profilu w usłudze Xbox LIVE. Spróbuj ponownie później
    80151011
     
  5. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    u mnie działa napewno masz oki z portami od dostawcy netu?
     
  6. kamo97

    kamo97 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    jak dajesz testuj połączenie wszystko oki? żaden komunikat się nie pojawia?
     
Wczytywanie...

Poleć forum