1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem Xbox live

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez karpiu141, Kwiecień 22, 2011.

  1. karpiu141

    karpiu141 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam probelm a mianowicie jak każdemu wiadomo wczoraj zaczął się darmowy weekend w xbox live. Wszystko fajnie ładnie kolorowo moge korzystać z facebooka itd ale nie moge grać przez neta wysakkuje mi ze np nie moze sie polączyć z EA servers i tyle. Czy wie ktoś jaka jest tego przyczyna ?? :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Jaka gra ?
     
  4. karpiu141

    karpiu141 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    we wszystkich tak mam w fifach w crysisie nawet w tych xbox arcade żadna się niechce połączyć
     
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Jezeli FIFA (np. 12 ) to masz online pass ?
    Jezeli FIFA Street 3 to serwery sa juz wylaczone.
     
  6. karpiu141

    karpiu141 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    fifa 10 fifa world cup 10 żadna gra się nie łaczy czy to split second medal of honor battlefield bad company 2 Naruto poprostu zadna w grach od Ea wsyakuje ze sie nie moze połączyc z serverem a w pozostałych widze normlanie przeciwnikow ale wysakuje ze nie moge sie dolaczyc a jak tworz gre tez **** :(
     
  7. pawelhenryk

    pawelhenryk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Fifa 10 czasami tak ma. Miewałem takie problemy i czasem do tej pory się trafiają.

    Najtragiczniej było tuż po pojawieniu się 11 (taki związek zauważyłem) - nie dało się grać w zaden tryb, bo połączenie było zrywane od tak z przypadku i przez dłuższy czas nie udawało się połaczyc na nowo
     
  8. karpiu141

    karpiu141 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no ale nie zmienia to faktu że w żadna gre nie moge zagrać czy to FPS czy wyścigi a o fifie już nie mowiąc ;/
     
  9. veins

    veins Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    569
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    Darmowy Live --- Zapchane serwery... o_O

    Sent from my U20i using Tapatalk
     
  10. karpiu141

    karpiu141 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    już nie raz był darmowy live i jakoś grałem a teraz żadna gra niewchodzi?? no ciezko mi w to uwierzyć
     
  11. pawelhenryk

    pawelhenryk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Próbowałeś z jakąś grą nie od EA?
     
  12. karpiu141

    karpiu141 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak nawet zwykłe gry z Xbox arcade.Probowałem naruto split second i inne i też nic ;/
     
  13. pawelhenryk

    pawelhenryk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie wiem, czy to pomoże - jedno z najprostszych rozwiązań - zresetuj modem (jesli masz zmienne IP)

    Jak wspomniałem - nie wiem czy pomoże, ale pomogło mi w kilku przypadkach, a trza próbować wszystkiego
     
  14. Fantomx

    Fantomx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2009
    Posty:
    77
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    może spróbuj tego :

    1. Wyloguj się z konta .

    2. Przejdź do ustawień systemu, a następnie przejść do ustawień zegara.

    3. Zmiana daty na 15.11.2005 (* Jest to dzień, Xbox 360 wyszedł i zmusi refresh)

    4. Wyłącz xbox, a następnie włącz go ponownie i zaloguj się na swoje konto.

    5. sprawdzić zegar .. i będzie miał dzisiejsza datę i czas.

    6. Teraz będziesz mógł połączyć się z serwerami EA online.

    Koniec ;-)
     
  15. karpiu141

    karpiu141 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no niestety zrobiłem tak jak napisałes i nic to samo ;/
     
  16. ronnin

    ronnin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 1, 2009
    Posty:
    148
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    heh ja mam rocznego golda i gdy wczoraj próbowałem zagrać w skate 3 online to wywaliło mnie z serwera na dłuższy czas, podejrzewam że to przez tłumy ludzi uradowanych z darmowego weekendu :/ porażka...
     
  17. PPLUKI

    PPLUKI Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polska
    Mam przeróbkę ale jeszcze nie wchodziłem na live (obawiałem sie blokady) czy mając przeróbke moge wyjśc i załóżyć konto na live?
    jestem świeżak o co chodzi z LIVE? Live a Kopie zapasowe :) bezpieczne? z góry dzieki. za pomoc.
     
  18. pawelhenryk

    pawelhenryk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Hm... zisiaj nie miałem połączenia nawet na chwilę, a mam GOLDA
     
  19. pawelhenryk

    pawelhenryk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Zresetuj hasło do usługi XB..

    .. sprawdź połączenie kablem, czy bezprzewodowe. Wiem to głupie, ale czasem taka drobnostka...

    Pzdr
     
Wczytywanie...

Poleć forum