1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem xbox live

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Xbox360!, Maj 6, 2009.

  1. Xbox360!

    Xbox360! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam problem z połączeniem się z usługą xbox live. Łączę się przez kabel ethernet(neostrada). Wszystko było ostatnimi czasy ok ale kiedy dziś chciałem się połączyć to wywalało mi błąd połączenia sieć>internet (w teście połączenia)
    Jedyne co sie w tym czasie zmieniło w moim kompie to to że doinstalowałem service pack 2. Jednak po tym wyłączyłem firewalla całkowicie i nadal nie chce się połączyć... wie ktoś może gdzie może leżeć przyczyna ? Jeszcze kurcze dzisiaj grając offline patrze a mi cały save od Gears of war 2 zniknął :( a już dość daleko byłem :( Prosze o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. borciuh

    borciuh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2008
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pabianice
    zresetuj modem, też tak mam jak chce wejśc na xbl, niech wtyczka bedzie cały czas w X a tylko modem wypnij z gniazdka i wpnij spowrotem i bedzie git :)
     
  4. karol1005

    karol1005 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Ja mam coś podobnego tyle że mam przez router, wszystkie porty przez niego przepuściłem a błąd wywala jak łączy się internet>Live.
    POMOCY :(

    Już nie trzeba pomagać. Wiem że konsola jest zbanowana
     
  5. rizenn

    rizenn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja mam inny problem gdy chce pzedluzyc konto gold wpisuje najpierw ten kod potem musze wpisac email i haslo i dane adresowe ktorych nie pamietam... nie wiem dokladnie jak wpisałem ale gdy klikam dalej wyskakuje błąd ze kod pocztowy nie jest zgodny miastem i wojewodztwem albo z ustawieniami regionalnymi. prosze pomozcie czy da rade jakos obejsc te zabezpieczenia albo je sobie przypomniec na emaila mi nic nie przychodzi a gdy zrobilem drugie konto to emaila takiego dostalem wiec juz nie wiem a szkoda mi robic nowe konto i tracic wszystkie osiagniecia ;/
     
  6. mmmm111

    mmmm111 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    206
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    karol
    ja tez tak nieraz mam, u mnie pomaga reset routera
     
Wczytywanie...

Poleć forum