1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem xbox lt 3.0 "nierozpoznany dysk" 03 80 00

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez majem, Sierpień 21, 2013.

  1. majem

    majem Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam posiadam xbox'a z wgranym lt 3.0,ostatnio chcialem obie wypalic tomb raider :) nagralem wszystko jak trzeba,obraz jest dobry, lecz gdy wkladan gre do xboxa wyskakuje blad jak w temacie, czyscilem pamiec podreczna :) nic nie daje, mam podejrzenie,ze moja nagrywarka, bardzo stara jest w jakis sposob uszkodzona, przy nagrywaniu nie wyskakuje jednak zaden blad ;) czasami wczyta gre,lecz bez obrazka, nie da sie zainstalowac itp, a po wlaczeniu "nierozpoznana plyta"
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. lolekw660i

    lolekw660i Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 12, 2011
    Posty:
    116
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Koszalin
    Spróbuj wypalić cloneCD jeszcze raz tomb raidera prędkością 2,4 na innej płycie ;p jeżeli to samo będzie to może laser w konsoli siada ;p
     
  4. Asuna

    Asuna Dziewczyna Dziewczyna XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2013
    Posty:
    130
    Polubienia:
    84
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Kobieta
    Miasto:
    Wrocław
    tak tak...

    Najpierw upewnij się czy obraz na pewno jest pod lt 3.0
     
  5. majem

    majem Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    obraz jest na pewno pod lt 3 bo ludzie ktorzy tez to sciagali pisali,ze dziala l#
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Wrzuć płyte w abgx i zobacz czy faktycznie jest pod 3.0
     
  7. pocinas

    pocinas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    1087
    Polubienia:
    133
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Południowo-Zachodnia Anglia
    Tomb raider nie ma czasem zabezpieczenia CIV bo tak cos mi sie kojarzy. Gry z CIV dzialaja nagrane tylko Ihasem

    Wyciapane z SGS+ i9001 za pomocą Tapatalk4
     
  8. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Nie ma to xgd2...
     
Wczytywanie...

Poleć forum