1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem XboX'a 360 Elite przeróbka LT3.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bartek20020306, Styczeń 23, 2014.

  1. bartek20020306

    bartek20020306 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2014
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, otóż jak uruchamiam grę np. GTA V to wywala mi problem: Przetrzyj płytkę miękką ściereczką i nie wiem co mam robić. I ten błąd też czasami wyskakuje przy grach takich jak: Battlefield 4, Guitar Hero 5, ITP. CO MAM ROBIĆ ??

    Konsola: XboX360 Elite
    Przeróbka: LT3.0
    Dysk: 60GB

    Jak ktoś będzie potrzebował dodatkowe info. to dodam :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Bartezek

    Bartezek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 26, 2013
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Mszana Dolna
    Takie błędy często otrzymywałem gdy płyta była źle nagrana ;)
     
  4. bartek20020306

    bartek20020306 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2014
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    @Nie płyta była nagrywana 1 raz przeze mnie i teraz ta druga płyta przez mojego kolegi tatę
     
  5. ArabGirl

    ArabGirl Dziewczyna Dziewczyna Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2012
    Posty:
    128
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rabka
    Zle nagrana,nagrajcie jeszcze raz,ewetualnie laser juz sobie nie radzi.Na jakis plytach nagrywacie?
     
  6. Rafalke2013

    Rafalke2013 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2014
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Brzesko
    Ja miałem ten sam problem z xbox arcade ... żadna nowa gra typu gta V mi nie dzialała, wyskakiwał ten sam komunikat bo mialem stary laser hitech i nie czytało mi nawet z przeróbką lt 3.0 ale wymieniłem laser na liteon nie wiem czy się to opłacało ale teraz wszystkie gry elegancko ;) aaa po za tym te nowsze gry mają inne zabezpieczenia i też trzeba mieć dobrą nagrywarkę
     
Wczytywanie...

Poleć forum