1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem XBoxLive

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez msqPL, Grudzień 24, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. msqPL

    msqPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam! mam problem dzisiaj zrobiłem sobie internet w xbox , grałem i na wigilie wyłączyłem teraz włączam i nie wykrywa podłączenia z komputerem a nic nie robiłem mógł by mi ktoś pomóc bardzo proszę o szybką i dokładną pomoc będę wdzięczny bardzo z góry dziękuje
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. karo7384

    karo7384 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A konsola przerobiona, nie znam się . ale może ci zbanowali konsole
     
  4. msqPL

    msqPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nie nie przerobiona
    nie mieli by mi za co zbanować może ktoś pomóc ?
     
  5. mosta

    mosta Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pomorze
    Sprawdz w ustawieniach kary sieciowej zeby byla opcja udostepniania polaczenia dla innych uzytkownikow czy cos takiego albo ustaw w konsoli samemu server dns
     
  6. msqPL

    msqPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    tak ale to jest to że mi nawet nie wykrywa połączenia do komputera wyskakuje że nie jest połączone a nic nie robiłem (teraz mnie uspokoiłeś bo się bałem że mi zbanowali)jeśli ktoś mógł by pomóc albo coś bardzo was o to proszę bo co będę robić przez resztę życia :p;]
     
  7. msqPL

    msqPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  8. msqPL

    msqPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  9. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Miałem podobnie z niewykrywaniem PC w konsoli , pokazywało mi , że nie znaleziono PC ( czy coś podobnego ) . Jednak co dziwne podczas łączenia się konsoli online wszystko działało bez problemu ( do podłączenia z kompem musisz mieć kabel scrossowany rj-45 ) , miałem ustawione tak jak w tym poradniku : Jak podlaczyc Xbox 360 do PC!
    w konsoli ustaw
    tak :
    ip: 192.168.0.2
    maska podsieci 255.255.255.0
    brama 192.168.0.1


    w kompie ustaw nowe połączenie i :

    ip: 192.168.0.1
    maska podsieci 255.255.255.0
    brama 192.168.0.1
    choćiaż czasem w kompie nie ma potrzeby wpisywać numeru bramy .
     
  10. msqPL

    msqPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dzięki jesteś wielki
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum