1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem xdg3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez wiechurka, Styczeń 5, 2012.

  1. wiechurka

    wiechurka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    CZESC jestem posiadaczem xbox slim 4gb z przerobka LT2.0 otoz nagralem gre raymona wkladam do konsoli i pisze mi "plyta nierozpnana" mam nowy abgx360 v1.0.6 i img burn 2.5.6.0 nagrywa mi bez bledow ale lipa
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    A jaki masz dashboard?
     
  4. zoltypl

    zoltypl Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2009
    Posty:
    187
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    BARTY
    musisz miec lt3.0 ( ale flage juz nabyłeś:))
     
  5. wiechurka

    wiechurka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie wiem czy oto chodzi : 2.0.13604.0
     
  6. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  7. wiechurka

    wiechurka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to nie moge grac gry z xdg3
     
  8. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    Nie możesz grać w gry XDG3 dopóki nie przerobisz napędu na LT 3.0
    Który wyjdzie na slima bodajże w lutym.
     
  9. wiechurka

    wiechurka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    oki dzieki ale jeszcze jedno chce sie polaczyc z netem to wyskakuje mi aktualizacja konsoli wiem ze niemoge klikac:TAK: bo mi przerobke szlak trafi ale jakbym za niedlugo przerobic na 3.0 to moge usunac stara klikajac TAK????
     
  10. zoltypl

    zoltypl Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2009
    Posty:
    187
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    BARTY
    mając LT2.0 nic Ci nie usunie aktualizacja ,ale wkładając grę zrobiąną pod lt3.0 oflagowałeś sobie konsole , przy fali banów idziesz do odstrzału
     
  11. Thane

    Thane Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    366
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    jak masz LT 2.0 to nagrywaj normalnie tylko nie przerzucaj przez abgx360 (bo doda Ci topologi i bez LT 3.0 ani rusz) i wszystko będzie cacy. No i radziłbym nie zaglądać na live bo kolega wyżej poinformował o tym, że masz flagę. Nie wiem też czy Ci zaktualizowali tablice dae.bin jak byłeś na live bo jak mam rację to bez LT 3.0 w nowe gry nie pograsz.
     
  12. jimi1111

    jimi1111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  13. Thane

    Thane Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    366
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Pobierasz -> nagrywasz -> grasz..... Tylko jak już pisałem wcześniej, gdy mamy lt 2.0 i "cichą aktualizację" to gra nie ruszy lecz jeśli w ostatnich miesiącach nie zaglądaliśmy na live to pójdzie.
     
  14. jimi1111

    jimi1111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    czyli bez przepuszczania przez abgx?
     
  15. wiechurka

    wiechurka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    JUZ SPRAWDZALEM PROGRAMEM XVal 2.0 i pisze failed AP25 a moge jakos to od flagowac
     
  16. zoltypl

    zoltypl Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2009
    Posty:
    187
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    BARTY
    juz nic nie zrobisz , nie da sie odflagować konsoli.
     
  17. wiechurka

    wiechurka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czy moge grac gry bez sprawdzenia abgx360 te nowsze gry??
     
  18. wiechurka

    wiechurka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czy sciagam ,nagrywam ,i gram
     
  19. fafal121

    fafal121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Mając L.T.2 gry nagrywasz normalnie bez żadnych patchy. Niech Cię również nie korci zachować gry przez nowego abgx-a.

    Wysłane z mojego Desire HD
     
Wczytywanie...

Poleć forum