1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem Xlink Kai help

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez wojciech_151518, Styczeń 6, 2014.

  1. wojciech_151518

    wojciech_151518 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2014
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wiskitki
    siema,otóż mam problem,od niedawna mam rgh,połączenie w oryginalnym dashu xbox-router-komp jest ,chciałbym pograć przez system link w call of duty ghosts ,czytałem dziesiątki tematów i nie znalazłem nic nawet tutoriale mi nic nie pomagają,mój Xbox to slim 250 ,jest tylko w ustawieniach zakładka xlink kai, a w oknie po prawo jest pusto , nie ma jak sie zalogować i wgl ,nawet jak kliknę na padzie środkowym to jest xlink ale przezroczysty ,prosze was o pomoc ,czy trzeba xlink wgrac na xboxa ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  4. wojciech_151518

    wojciech_151518 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2014
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wiskitki
    czytałem juz parę razy poradniki i nic nie mogę zdziałać, Najnowsza wersja Freestyle Dasha mam ,wiec nie muszę chyba pobierać i zgrywać, na ta strone covers.jqe360.com | Xbox 360 Covers Database w xboxe nie mogę się zalogować ,pod username i hasłem nie ma,możliwości logowania,wpisuje wychodzę i pusto .
     
  5. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Zrozumiałem twój post tak:
    W "menu logowania" do JQE360 możesz wpisać login i hasło ale nie masz tego przycisku? Czy może usuwają ci się dane po wpisaniu? Oo
     
  6. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jak to nie ma możliwości logowania ?? jest LOGIN przecież.
    Tak spytam, zarejestrowałeś się tam wgl ??
     
  7. wojciech_151518

    wojciech_151518 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2014
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wiskitki
    jak wpisuje nick i hasło to pod spodem nie jest napisane zaloguj czy jakos tak ,a po wyjściu hasło znika
     
  8. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Hasło może zniknąć, ale FSD już je zapamięta. Pod loginem i hasłem powinieneś mieć button a na nim napis " Link Console to JQE360 ". (Oczywiście musisz mieć założone konto na JQE360).
     
  9. wojciech_151518

    wojciech_151518 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2014
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wiskitki
    no ok spróbuje 2 raz sie zalogować ,ale czemu w zakładce xlink kai mam całkowicie pusto ?
     
  10. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Em.. a czy czasem Xlink Kai nie było w FSD 2? Najnowsza wersja FSD to 3.0 rev 775. Sprawdź czy masz dokładnie taką. Ewentualnie może plugin stary..
     
  11. wojciech_151518

    wojciech_151518 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2014
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wiskitki
  12. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Dałeś w opcjach FSD : ENABLE LINK ??
     
  13. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  14. wojciech_151518

    wojciech_151518 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2014
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wiskitki
    zarejestrowałem się już ,ale nie wyświetliło mi się "Link Console to JQE360" a połączenie to przez oryginalny dash w systemie i ustawieniach sieci jeśli tak to mam ok.

    EDIT:

    a gdzie sa opcje w FSD : ENABLE LINK? bo nie moge znalezc

    Edytuj swoje posty - nie pisz jeden pod drugim - #Jabar
     
  15. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Pisze wszystko w poradniku...
    Ustawienia FSD -> Plugin Settings -> F3Plugin
    [​IMG]
     
  16. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    wysłałem PW
     
Wczytywanie...

Poleć forum